Dispariţia bizară a unui fotbalist din Anglia. După 3 ani, cazul va fi tratat ca o crimă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Dispariţia unui fost fotbalist profesionist polonez care a fost văzut ultima oară în urmă cu trei ani este acum tratată ca o crimă, anunţă publicaţia locală Luton Today.

Kamil Biecke, în vârstă de 34 de ani, a fost văzut ultima dată în dimineaţa zilei de 8 decembrie 2018. pe strada Shaftesbury, din Luton. Şase zile mai târziu, dispariţia lui a fost raportată la poliţie de soţia lui stabilită în Polonia. Femeia încercase să-l contacteze şi nu a reuşit.

În ultimii trei ani, Unitatea pentru infracţiuni majore din Bedfordshire, Cambridgeshire şi Hertfordshire a efectuat cercetări extinse pentru a-l localiza pe Kamil, dar ofiţerii spun că dispariţia sa este acum tratată ca o crimă. Luna trecută au fost efectuate cercetări suplimentare la o adresă din Bedfordshire, iar ancheta este în curs de desfăşurare.

„Credem în continuare cu tărie că răspunsurile se află în cadrul comunităţii noastre locale şi îndemnăm pe oricine să se prezinte dacă are orice informaţie. În ultimii trei ani am lucrat neobosit pentru a-l localiza pe Kamil şi nu vom renunţa până când nu vom avea răspunsuri”, a declarat inspectorul Lee Martin, care conduce ancheta.

Născut în Polonia, Kamil era un fost fotbalist profesionist, ultima dată jucând pentru Baltyk Gdynia, în ţara sa natală, în 2013. El s-a mutat în Marea Britanie în 2016, unde detectivii  au stabilit că era implicat în activităţi legate de droguri. Se crede, de asemenea, că fostul fotbalist avea datorii la jocurile de noroc. 

Pentru o perioadă, a fost luată în calcul varianta ca fostul portar să-şi fi înscenat dispariţia pentru a scăpa de datorii. Însă detectivii au renunţat la această ipoteză deoarece Poliţia britanică, în strânsă legătură cu cea din Polonia, a stabilit clar că în tot acest timp niciunul din apropiaţii sau din familia lui Biecke nu au auzit de el.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite