Eveniment extrem de rar: O femeie din Mali, de 25 de ani, a născut nonupleţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Arhivă
Arhivă

Medicii observaseră doar şapte dintre cei nouă bebeluşi născuţi marţi, 4 mai. Mama are 25 de ani şi a dat naştere la cinci fete şi patru băieţi.

Halimei Cisse a născut marţi, 4 mai, nouă copii. Conform investigaţiilor medicale, ea trebuia să nască şapte copii.

Sarcina Halimei Cisse, în vârstă de 25 de ani, a fascinat naţiunea din Africa de Vest şi a atras atenţia liderilor săi. Când medicii au anunţat în martie că Halima necesită îngrijiri de specialitate, autorităţile au intervenit, iar femeia a fost transportată pe calea aerului în Maroc, unde a născut, relatează Reuters.

''Nou-născuţii (cinci fete şi patru băieţi) şi mama sunt cu toţii în stare bună'', a declarat ministrul Sănătăţii din Mali, Fanta Siby, citată într-un comunicat.

Cisse urma să nască şapte copii, potrivit investigaţiilor medicale cu ultrasunete efectuate în Maroc şi Mali, care au eşuat însă să depisteze doi dintre fetuşi.

Toţi bebeluşii au fost aduşi pe lume prin cezariană.

Naşterea nonupleţilor este un eveniment extrem de rar. Din cauza complicaţiilor medicale care survin în cazul unor astfel de sarcini unii dintre fetuşi nu supravieţuiesc.

Citeşte şi:

Motivul pentru care o fetiţă de şase ani din SUA a fost bătută cu un tocător de directoarea şcolii, chiar în faţa mamei VIDEO

Tânără din California, ucisă pe loc după ce un sinucigaş s-a aruncat de pe o clădire şi a căzut exact peste ea

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite