Fotografia rară cu Angela Merkel în tinereţe care a făcut înconjurul lumii

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Merkel a fost aleasă, pentru prima dată, cancelarul Germaniei în 2005. FOTO AFP
Angela Merkel a fost aleasă, pentru prima dată, cancelarul Germaniei în 2005. FOTO AFP

Angela Merkel este prima femeie cancelar din istoria Germaniei şi s-a afirmat pe plan naţional şi internaţional drept o reprezentantă a sexului frumos rece, capabilă să ia decizii drastice. Totuşi, tinereţea ei a fost puţin altfel, iar acest lucru este dovedit de o poză rară cu Angela Merkel.

Angela Merkel asemănată de câteva ori cu Hitler, lucru care spune multe despre cum este percepută pe plan internaţional. Poate ce grecii sunt cei mai nemulţumiţi de deciziile pe care cancelarul Germaniei le-a luat, mai ales de când a fost declarata criză economică în Europa. Totuşi, pe cât de sobră şi rece pare ea în prezent, o fotografie din trecutul ei o arată cu totul altfel.

Angela Dorothea Merkel, născută la 17 iulie 1954 la Hamburg, Germania, este prima femeie cancelar din istoria Republicii Federale Germania. A fost aleasă în această funcţie la data de 22 noiembrie 2005 de către Bundestag, parlamentul german, şi realeasă la 28 octombrie 2009. Din 2006 până în 2009 ea a fost numită de revista Forbes Magazine drept cea mai puternică femeie din lume.

Fotografia de mai jos a fost publicată pe Facebook de Tellerrand Rec., iar Angela Merkel este cea din stânga (imaginea originală este pe pagina Tellerrand).

angela merkel tinerete foto facebook/tellerrand rec.
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite