Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

FOTO Omul-diavol, alungat de familie

1
19 Oct 2014 18:05:13
Autor: Mădălina Bătrînca
Chipul diavolesc nu a fost pe placul familiei formate din catolici foarte credincioşi. FOTO Daily Mail
Chipul diavolesc nu a fost pe placul familiei formate din catolici foarte credincioşi. FOTO Daily Mail

În ultimii 11 ani, Caim Mortis şi-a modificat dramatic trupul. Schimbările i-au adus unicitatea dorită, însă i-au îndepărtat apropiaţii, care au ajuns să-l renege.

Caim Mortis, un bărbat de 42 de ani din Columbia, a reuşit să şocheze întreaga lume după ce şi-a schimbat radical înfăţişarea pentru a arăta ca un demon. Omul-Diavol, cum a fost poreclit, şi-a tatuat cu negru albul ochilori, şi-a făcut implanturi care imită coarnele, iar faţa şi-a umplut-o cu piercing-uri. Chipul diavolesc nu a fost, însă, pe placul familiei formate din catolici foarte credincioşi. După ce rudele l-au respins, Mortis s-a mutat în Mexic, unde oamenii sunt mult mai toleranţi faţă de cei care au astfel de pasiuni extreme.
 
„Motivaţia cea mai importantă pentru transformările mele este unicitatea. Vreau să fiu diferit de ceilalţă“, mărturiseşte bărbatul, adăugând că această cultură a modificărilor corporale există de  mult timp şi că nu este o simplă modă sau un curent trecător. 
 
 
Caim este tatuator de meserie, dar şi-a început recent şi cariera de DJ. Bărbatul promite spectacole de zile mari cu ocazia Halloween-ului, alături de partenera lui, DJ Gisella. Femeia va juca rolul unui înger pe scenă, în timp ce columbianul va fi întruchiparea Diavolului.
 
 
„Sunt nerăbdător să aduc acest concept unic pe scenă. Oamenilor le va plăcea la nebunie ce am pregătit”, a declarat Mortis, potrivit publicaţiei britanice „Daily Mail”.
 
Citeşte şi:

FOTO Are tatuate 24 de cuvinte alese „la nimereală” şi vrea să ajungă un bărbat celebru în lume
 
FOTO Omul-şvaiţer: băiatul care a dus la extrem arta corporală
 
FOTO Tatuajele faciale, între artă şi curaj nebun
 
 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

1 Comentariu

Alexandre Stark
19.10.2014, 22:01:38

Comentariu considerat abuziv.