FOTO VIDEO Şi-a pierdut unul dintre picioare, dar a ajuns dansatoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lisa Eagleton. FOTO Daily Mail
Lisa Eagleton. FOTO Daily Mail

Lisa Eagleton, în vârstă de 40 de ani, este singura dansatoare la bară fără un picior din Marea Britanie. Femeia, mama a patru copii, a suferit un accident de maşină în 2007 şi medicii i-au amputat membrul inferior drept de la nivelul genunchiului.

Lisa Eagleton a reuşit să treacă peste trauma suferită în urma amputării piciorului cu ajutorul lecţiilor de dans la bară, activitate care a acţionat asupra ei ca o terapie. În prezent, britanica face senzaţie la competiţiile de dans la bară din Marea Britanie, ajutată de proteza montată în locul piciorului.

image

„După accident eram deprimată. Nu mă simţeam deloc atrăgătoare, aşa că am început să urmez un curs de dans la bară. Mi-a fost greu la început, dar sunt fericită că am avut curajul să fac acest psas“, a declarat Lisa pentru publicaţia „Daily Mail“.

image

Femeia a luptat din răsputeri să poată merge din nou, dar abia după ce a început să pozeze ca model pentru diverse campanii a realizat că îşi poate clădi un alt drum în viaţă. Pentru că adora să danseze şi înainte de tragicul accident, Lisa a decis să găsească o cale pentru a-şi regăsi pofta de viaţă. Aşa a descoperit dansul la bară, o formă de exprimare a feminităţii, în opinia acesteia, care a făcut-o să-şi recapete încrederea în ea. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite