FOTO VIDEO Cei care nu ştiu de frică: se pozează la marginea morţii, pe clădiri foarte înalte

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru a găsi adrenalina, oamenii apelează la cele mai extreme metode. Cei care se caţără pe clădiri sau preferă înălţimile sunt unii dintre ei. Imaginile arată cât de departe ne putem duce pentru fotografia perfectă.

Chris Sharma e născut în 1981 şi a fost supranumit cel mai bun căţărător din istorie. S-a căţărat prima oară la 12 ani, iar de atunci nu s-a mai oprit. S-a mutat în Spania şi a jucat deja în peste 10 filme. Riscul nu există pentru Chris, iar imaginea de mai jos confirmă acest lucru.

image

Un bărbat stă pe un monociclu deasupra unei prăpastii din Norvegia. O mişcare greşită şi ar putea cădea.

image

La Soci Olimpiada s-a terminat, paralimpicii au ajuns şi ei la finalul jocurilor. Rămân clădiri spectaculoase, corupţie şi multe controverse privind Rusia. Dar rămâne şi o astfel de imagine.

image

Din Ucraina apare această imaginea cu un tânăr care e ţinut de prietenul său la 120 de metri în aer.

image

Sau acest tânăr care se ţine cu o singură mână de clădire.

image

Pe Empire State Building bărbaţii nu s-au urcat pentru distracţie, ci pentru reparaţii. Şi ţineţi minte, dacă vântul bate tare afară, clădirea se mişcă încontinuu cu câţiva centimetri.

image

Vitali Raskalov e un tânăr cu o pasiune mai puţin obişnuită - se caţără pe clădiri foarte înalte, mai ales la marginea lor. A fost arestat de nenumărate ori, dar nu renunţă. Mai jos, într-o imagine de la Moscova.

image

Marat Dupri e un tânăr de 21 de ani care are aceeaşi pasiune ca şi Raskalov. Poza de mai jos e făcută pe marginea unei clădiri de la periferia Moscovei.

Times Square la picioare.

Postarea a fost distribuită şi de Ashton Kutcher pe contul său oficial de Facebook. 

Înainte de toţi aceştia, a existat francezul Philippe Petit, celebru pentru că a mers pe sârmă între cele două turnuri gemene World Trade Center, care au căzut pe 11 septembrie 2001. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite