FOTO VIDEO O creatură păroasă şi urât mirositoare a apărut pe o plajă din Filipine. Localnicii cred că prevesteşte un cataclism

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O creatură uriaşă acoperită cu păr a fost găsită fără viaţă pe o plajă din Filipine. Speriaţi, unii localnici au început să se roage, de teama că se apropie sfârşitul lumii.

Cu o lungime de şase metri, creatura numită „Globster“ (nume dat maselor organice neidentificate care eşuează pe malul oceanelor) a fost adusă de ape pe o plajă din oraşul San Antonio, vineri seară. 

Imagine indisponibilă

Localnicii spun despre stârv că este un mister urât mirositor. Cea mai probabilă explicaţie este că masa organică neidentificată este, de fapt, o balenă aflată într-un stadiu avansat de descompunere. De altfel, o apariţie asemănătoare a fost înregistrată pe o altă plajă din Filipine în februarie anul trecut şi în octombrie 2016.

O mulţime de curioşi s-au strâns să fotografieze rămăşiţele creaturii, dar mulţi se tem că este un semn care prevesteşte un dezastru natural iminent. 

„Se apropie un cutremur. Uriaşul globster e semn că vine ceva rău. Rugaţi-vă pentru noi“, a spus unul dintre localnici, Tam Maling. „Se spune că aunci când creaturile din adâncuri îşi fac apariţia se va întâmpla ceva rău“, a spus un alt martor, citat de Express.co.uk. 

Oficialii au luat mostre pentru mai multe analize. „Pentru moment, putem spune că este o balenă, dar nu ştim exact specia. Carcasa va fi îngropată. Miroase groaznic, a ceva de pe altă planetă. Iar eu am experimentat cu adevărat mirosul, pentru că sunt cel care a colectat ţesutul pentru analize", a declarat ofiţerul Vox Krusada.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite