Franţa. Un băiat de 13 ani a fost găsit mort, cu corpul tranşat, iar capul parţial mâncat. În imobil au fost găsite mai multe obiecte folosite la ritualuri satanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Poliţia franceză a făcut o descoperire macabră în seara zilei de duminică, 18 iulie, în localitatea Tarascon, informează Le Figaro. Autorităţile au fost alertate, în jurul orei 23:00 de către un bărbat care a anunţat că într-o pungă, aflată în interiorul unei vile, se află trupul tranşat al unui om. Capul victimei era parţial mâncat.

Poliţiştii au ajuns la faţa locului, dar nu au găsit pe nimeni la adresa. După ce procuratura le-a permis oamenilor legii să intre în casă, aceştia au făcut descoperirea macabră.

Trupul unui adolescent de 13 ani a fost găsit într-o găleată, tranşat, iar capul îi era parţial mâncat. De asemenea, în imobil au fost descoperite mai multe obiecte folosite în cadrul ritualurilor satanice, potrivit stirileprotv.ro.

Proprietarul vilei în care a fost găsit cadavrul adolescentului, un bărbat de 33 de ani, a fost văzut în timp ce fugea pe stăzile din localitate. Acesta era  cunoscut pentru ieşiri violente şi tulburări psihice. Un poliţist l-a împuşcat mortal pe individ.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite