Furt în văzul a mii de oameni: Un hoţ i-a furat telefonul unui bărbat chiar în timp ce făcea live pe Facebook VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sursă foto: captura video Twitter
Sursă foto: captura video Twitter

Un bărbat a încercat să-i fure telefonul unui jurnalist, însă a avut ghinion curat întrucât acesta se afla în timpul unei transmiunii live pe Facebook, iar mii de oameni i-au vâzut faţa.

Incidentul tragi-comic a avut loc în Egipt, acolo unde Mahmoud Ragheb, reporter la site-ul de ştiri Youm7, transmitea în direct de pe străzile din Cairo în urma unui cutremur. Din senin, un bărbat aflat pe motocicletă a trecut pe lângă el şi i-a smuls telefonul din mână fără să ştie că mii de oameni i-au văzut faţa. 

Transmisiunea live a continuat şi după ce hoţul a înhăţat telefonul, relatează The Guardian. Astfel, peste 20.000 de oameni i-au văzut faţa, iar unii dintre ei chiar s-au mobilizat pe reţelele de socializare să îl prindă pe hoţ.

La câteva ore după incidentul la care au fost martori mii de oameni, hoţul a fost prins chiar la el acasă iar ulterior, la secţia de poliţie, şi-a recunoscut fapta. Oficialii din Ministerul de Interne au declarat că au folosit „tehnologia modernă” pentru a-l identifica pe suspect, a cărui identitate nu a fost dezvăluită. 

Se pare că la scurt timp după incident, hoţul, care nu este angajat, a vândut telefonul, mai informează autorităţile citate. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite