Informaţia despre relaţia amoroasă dintre Yoko Ono şi Hillary Clinton, pornită de la un site de satiră

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Yoko Ono nu a avut vreo relaţie amoroasă cu Hillary Clinton FOTO AP
Yoko Ono nu a avut vreo relaţie amoroasă cu Hillary Clinton FOTO AP

O informaţie surprinzătoare s-a răspândit în timpul zilei de marţi pe mai multe portaluri de ştiri internaţionale şi româneşti, conform căreia văduva lui John Lennon, Yoko Ono ar fi admis că a avut o aventură cu fosta secretară de stat americană Hillary Clinton, în anii '70.

Spre dezamăgirea amatorilor de senzaţional (şi probabil a celor de la Fox News), informaţia originală a fost lansată de un site de ştiri satiric, „worldnewsdailyreport.com”. În ştire se specifică faptul că Ono a susţinut o conferinţă de presă în care a anunţat că s-a întâlnit cu doamna Clinton „în timpul protestelor din New York împotriva războiului din Vietnam”, şi că cele două „împărtăşeau multe valori similare privind egalitatea sexuală şi lupta împotriva societăţii patriarhale”.

Doar că la secţiunea „Despre noi” de pe site, echipa World News Daily Report menţionează următoarele:

World News Daily Report este un ziar americano-evreu-zionist situat în Tel Aviv şi dedicat relatării de ştiri referitoare la arheologia biblică şi alte mistere din jurul lumii. Echipa noastră redacţională este alcătuită din jurnalişti premiaţi, foşti agenţi Mossad şi veterani ai Forţelor Armate Israeliene.”

Deci, în cazul în care nu avem de-a face de fapt cu ziarul oficial al „noii oculte mondiale”, sau chiar cu „Înţelepţii Sionului”, este vorba despre o publicaţie satirică. Informaţia s-a răspândit pe mai multe portaluri de ştiri din Statele Unite, şi a fost preluată, cel puţin în mediul online, şi în presa românească. Nici posibila candidată la alegerile prezidenţiale de anul viitor, nici văduva lui John Lennon nu au emis o reacţie oficială cu privire la această informaţie.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite