Invenţie bizară în China. Vârstnicii fac antrenamente pentru gât, „spânzuraţi” de copaci VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Inventatorul dispozitivului de tracţiune a gâtului  spune că acest exerciţul poate vindeca durerile de gât Foto: Captura video
Inventatorul dispozitivului de tracţiune a gâtului  spune că acest exerciţul poate vindeca durerile de gât Foto: Captura video

Mai mulţi vârstnici dintr-o provincie chineză au găsit o modalitate bizară de a face exerciţii fizice, pentru a-şi lucra zona gâtului. Oamenii au barba prinsă într-un suport legat de copac şi se leagănă în timp ce îşi susţin întreaga greutate a corpului, având picioarele ridicate de la sol.

Un grup de persoane în vârstă din provincia Liaoning din estul Chinei au fost văzute atârnând de copaci într-un parc, sprijinindu-şi gâtul pe un ham special, scrie South China Morning Post.

Dispozitivul de tracţiune a gâtului a fost modificat de un bărbat în vârstă de 57 de ani, care a susţinut că legănarea corpului în timp ce atârna aşa poate vindeca durerile de gât.

Experţii avertizează însă că astfel de exerciţii fizice pot duce la leziuni ale coloanei sau chiar la paralizie, întrucât gâtul omului poate susţine o greutate de maxim 25 de kilograme.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite