Miliardar chinez, ucis de un dop de şampanie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un miliardar chinez a murit la sfârşitul lunii trecute, în timpul unei recepţii organizate pentru sărbătorirea zilei sale de naştere într-un accident mortal bizar într-un hotel din Hong Kong din cauza unui dop de şampanie, informează worldnewsdailyreport.com.

Dingxiang Loeng, un afacerist în domeniul imobiliarelor a cărei avere depăşea un miliard de dolari, a murit în timpul unei petreceri organizate la un hotel din Hong Kong pentru a serba cei 50 de ani pe care miliardarul îi împlinea pe 2 august.

Într-un moment neaşteptat o sticlă de şampanie s-a deschis, iar dopul l-a lovit cu putere pe Dingxiang Loeng în cap, provocându-i o comoţie cerebrală fatală.  Martori la momentul tragic au fost cei peste 200 de invitaţi. Printre aceştia se aflau numeroase personalităţi din elita politică şi economică din Hong Kong. 

Invitaţii au considerat amuzantă întâmplarea pentru câteva momente şi au râs, însă şi-au dat seama ulterior că este o situaţie foarte gravă. Astfel o tăcere stranie a cuprins asistenţa când au realizat că miliardarul a rămas inconştient.

Paramedicii sosiţi la hotel au încercat să-l resusciteze pe Dingxiang Loeng, însă moartea sa a fost confirmată 20 de minute mai târziu, în timp ce era dus la spital.

Şirul întâmplărilor bizare nu se încheie aici. Poliţia ia în calcul şi posibilitatea ca şampania aflată în sticla al cărei dop l-a ucis pe miliardar să fi fost contrafăcută. Acesta pare a fi o „explicaţie plauzibilă pentru nivelul extrem de ridicat de dioxid de carbon pe care îl conţinea”, potrivit sursei citate.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite