Monştrii din adâncuri: un pescar rus a fotografiat cele mai înfiorătoare creaturi pe care le-a prins FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Roman Fedortsov, din oraşul rus Murmansk, lucrează pe un vas de pescuit şi întâlneşte în mod regulat animale marine similare extratereştrilor, în special în mările Norvegiei şi Barents, dar şi pe ţărmurile Oceanului Atlantic.

De mai mulţi ani, pescarul rus postează pe reţelele sociale imagini ale capturilor sale bizare. Sunt respingătoare pentru unii privitori, în timp ce alţii sunt dornici să afle mai multe despre interesantele creaturi marine.

Imagine indisponibilă

Navele la care lucrează Fedortsov sunt responsabile de capturarea peştilor comerciali, cum ar fi codul sau macroul. Dar pescarii au dat şi peste fiinţe portocalii strălucitoare ca nişte bulgări sau peşti cu dinţi înfricoşători şi ochi ieşiţi din orbite. Unele creaturi sunt la fel de mari ca un om, scrie The Sun

Imagine indisponibilă

Fedortsov a studiat la Universitatea Marină din Murmansk şi este expert în procesarea şi pregătirea peştilor. Ca să îi educe pe necunoscători, acesta postează regulat, pentru mii de urmăritori pe Twitter şi Instagram descoperirile lui din adâncurile mării, De obicei, le găseşte în mările Norvegiei şi Barents. 

Imagine indisponibilă

Un internaut a mărturisit că vietăţile par desprinse „din coşmarurile” lui, în timp ce altul a descris un peşte drept „un demon din iad“ . O persoană impresionată a spus că fiinţele „au aspecte ciudate, dar fascinante în acelaşi timp“.

Imagine indisponibilă

TomoNews, din SUA, a declarat că cea mai mare parte a peştilor nu este recoltată intenţionat, ci se prinde în plase; ei sunt cunoscuţi sub numele de „capturi secundare“.

Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă
Imagine indisponibilă

FOTO Facebook

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite