O căţeluşă şi-a salvat stăpâna de la un eveniment tragic

0
Publicat:
Ultima actualizare:
SURSA: pixabay
SURSA: pixabay

Clover, o căţeluşă de un şi jumătate, şi-a salvat stăpâna după ce a suferit o criză şi a leşinat pe stradă. Patrupedul a a sărit în faţa maşinilor şi a oprit traficul, notează BBC.

Femeia a ieşit la plimbare prin cartierul ei, împreună cu câinele însoţitor, un ciobănesc de Maremma. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere arată că,  pe 16 martie, după ce Haley a căzut la pământ, căţeluşa ei, Clover, a verificat-o îndeaproape, iar apoi şi-a desfăcut lesa şi a sărit în mijlocul şoselei. Căţeluşa a încercat să oprească maşinile, inclusiv o camionetă.


Şoferul acesteia a coborât şi a solicitat ajutor medical pentru femeia întinsă pe asfalt. „Câinele mi-a blocat drumul. Stătea în mijlocul străzii făcând tot felul de mişcări pentru a mă opri. Între timp, se şi asigura că stăpâna sa este în regulă. A fost uimitor”, a explicat Dryden Oatway.


„Tot ce îmi amintesc este că m-am trezit în ambulanţă, eram foarte confuză, nu ştiam ce se întâmplase.” a declarat proprietara câinelui pentru presa locală, după ce şi-a revenit în ambulanţă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite