O fată de 15 ani a fost abuzată sexual în largul mării, în apropierea unei plaje aglomerate, în Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

O tânără de 15 ani a fost abuzată sexual în largul mării, în apropierea unei plaje aglomerate din Bournemouth, Anglia. Poliţia engleză îl caută acum pe agresor.

Poliţia a întocmit un portret robot al tânărului, în baza descrierii făcute de victima de 15 ani. Acesta i-a spus fetei că se numeşte „Dabby”, că are 17 ani şi că este din Birmingham, potrivit BBC.

image

Agresiunea a avut loc pe 18 iulie. Fata era însoţită de un grup de prieteni, iar suspectul a returnat acesteia o minge cu care se jucau ea şi grupul din care făcea parte. Acesta a fost momentul când tânărul a putut să intre în vorbă cu victima.

Ulterior, tânăra a intrat în apă, iar el a urmat-o şi a dus-o în larg, într-o zonă în care nu erau persoane. Acolo a abuzat-o sexual.

Inspectorul Wayne Seymour, de la poliţia din Dorset, spune că agresorul a fost descris ca fiind de rasă mixtă, eventual asiatică, cu o înălţime de aproximativ 1,70 m şi constituţie atletică. De asemenea, violatorul are părul negru, pieptănat pe spate, sprânceana stângă rasă parţial şi cercel în urechea stângă.

Poliţia face apel la oamenii care îl cunosc pe agresor sau îl vad  să sune la numărul special atribuit.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite