O femeie a aflat după zece luni de mariaj că soţul ei este, de fapt, o femeie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ahnaf Arrafif  / FOTO Tribun-video.com
Ahnaf Arrafif  / FOTO Tribun-video.com

O femeie din Indonezia a aflat după 10 luni de mariaj că soţul ei este, de fapt, o femeie. În ciuda faptului că au întreţinut relaţii intime, aceasta nu şi-a văzut partenerul niciodată dezbrăcat.

Soţia în vârstă de 22 de ani, identificată doar cu iniţialele N.A., a depus plângere împotriva „soţului ei”, plecat între timp de acasă, pentru înşelăciune. „Încă îmi este frică. Tremur toată când ies afară”, a declarat femeia pentru publicaţia locală Tribun News, citată de New York Post.

Potrivit surselor indoneziene, femeia şi-a cunoscut soţul, Ahnaf Arrafif, pe Tantan, o aplicaţie matrimonială. Femeia care s-a dat drept bărbat a spus că este medic şi că a studiat în New York.

N.A. spune că prima întâlnire a avut loc în mai 2021, când Ahnat a venit în oraşul ei natal Jambi. A cerut-o în căsătorie după puţin timp, iar nunta a vut loc în iulie.

Femeia spune că a avut relaţii intime normale cu „soţul ei” în timpul căsătoriei, însă abia acum şi-a dat seama că a fost păcălită, avnd în vedere că nu l-a văzut niciodată dezbrăcat.

Cei doi au locuit în casa părintească a lui N.A. Mama tinerei a fost, la început, foarte încântată de Arrafif, dar după căsătorie a început să fie suspicioasă şi şi-a dat seama foarte repede că nu avea loc de muncă. 

În lunile care au urmat, mama miresei a devenit din ce în ce mai convinsă că „ginerele” ei era un şarlatan. La un moment dat chiar a început să suspecteze că nu era bărbat şi a încercat să obţină acte lui de identitate. În luna aprilie a anului 2022, soţului i-au fost cerute actele de identitate şi să se dezbrace, moment în care a recunoscut că e femeie şi că o cheamă Erayani Arrafif.

N.A. şi mama ei au anunţat poliţia, iar Arrafif a fost acuzată de fraudă. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite