O femeie din California susţine că a băgat la maşina de spălat un loz câştigător în valoare de 26 de milioane de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

O femeie care susţine că a cumpărat lozul câştigător în valoare de 26 de milioane de dolari emis de loteria din California spune că a uitat biletul în buzunarul pantalonilor şi i-a băgat la maşina de spălat, relatează presa americană, citată de BBC.

O angajată a magazinului din suburbia Norwalk, Esperanza Hernandez, a povestit pentru o publicaţie locală că, miercuri, s-a prezentat o femeie care susţinea că este câştigătoarea premiului, însă a rătăcit biletul şi se teme că l-a băgat la maşina de spălat, odată cu rufele, transmite hotnews.ro.

Presa de peste ocean relatează că femeia ar fi fost filmată de camerele de supraveghere în timp ce cumpăra biletul, pe 14 noiembrie, conform aceleaşi surse. 

Un purtător de cuvânt al loteriei din California a precizat că înregistrarea video de pe camerele de supraveghere nu reprezintă o dovadă suficientă. Cu toate acestea, o copie a înregistrării video a fost trimisă organizatorilor extragerii, fiind demarată o investigaţie.

Totuşi nu ar fi pentru prima oară când cineva pretinde că a cumpărat lozul câştigător, fără însă a produce şi dovada, notează BBC.

În cazul în care nu este declarat niciun câştigător, banii vor fi împărţiţi pentru finanţarea mai multor şcoli publice din California, au anunţat organizatorii într-o declaraţie de presă. Potrivit procedurii standard în astfel de cazuri, agentul comercial care a vândut lozul câştigător a primit 130.000 de dolari drept recompensă.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite