O femeie din Coreea de Sud a ajuns să primească mii de apeluri din cauza serialului „Squid Game”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Serialul „Squid Games” a avut premiera pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de ţări, în doar 10 zile.
Serialul „Squid Games” a avut premiera pe 17 septembrie, iar Netflix spune că a ajuns pe primul loc în 90 de ţări, în doar 10 zile.

Netflix a anunţat că va modifica un număr de telefon care apare în serialul său care se bucură de un mare succes „Squid Game”, după ce o femeie din Coreea de Sud s-a plâns că primeşte mii de apeluri şi mesaje de la oameni care vor să se înscrie în concursul prezentat în serial, scrie BBC.

O femeie de afaceri din Seongju, sud-estul Coreei de Sud, a povestit presei locale că primeşte mii de mesaje şi apeluri din cauza serialului difuzat de Netflix .

„Acesta este un număr pe care îl folosesc de mai bine de zece ani, aşa că sunt destul de surprinsă. Există mai mult de 4.000 de numere pe care a trebuit să le şterg de pe telefonul meu. La început nu ştiam ce se întâmplă, dar prietenul meu mi-a spus că numărul meu apare în Squid Game”, s-a plâns femeia pentru Money Today, potrivit BBC

Femeia ar fi refuzat ofertele de despăgubire de până la cinci milioane de won, aproximativ 4.000 de dolari.

Netflix nu a comentat cererile de despăgubire, dar şi-a îndemnat fanii să nu mai sune la acest număr.

„Împreună cu compania de producţie, lucrăm pentru a rezolva această problemă, inclusiv editarea scenelor cu numere de telefon, acolo unde este necesar”, au declarat reprezentanţi Netflix.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite