O italiancă a apelat la pompieri după ce şi-a pierdut cheia de la centura de castitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Arhivă
FOTO Arhivă

Câţiva pompieri din oraşul Padova au avut parte de, probabil, cea mai bizară intervenţie din cariera lor, după ce o femeie de 60 de ani a cerut intervenţia acestora pentru scoaterea centurii de castitate, relatează Huffington Post citând ziarul local „Il Messagero”.

Femeia a sunat iniţial la urgenţe sub pretextul că are nevoie de ajutor pentru a descuia un lacăt, iar membrii echipajului de intervenţie se aşteptau ca ea să se fi încuiat din greşeală în afara casei. Atunci când au ajuns la faţa locului, femeia le-a arătat pompierilor centura de castitate şi le-a povestit că a pierdut cheia dispozitivului.

După ce au reuşit să-i scoată centura, pompierii au întrebat-o pe femeie – al cărei nume nu a fost dezvăluit în concordanţă cu legile italiene privind protejarea intimităţii – dacă motivul pentru care purta centura era pentru că a fost victimă a unui abuz sexual sau a violenţei domestice în trecut, însă  aceasta le-a zis că pur şi simplu se temea de incidentele implicând abuzuri sexuale pe care le vedea difuzate la ştiri.

Nici femeia şi nici departamentul de pompieri nu au oferit alte amănunte asupra bizarei intervenţii.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite