Fenomenul care a colorat cerul în mov lângă o fermă de marijuana din Arizona

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Lămpile UV de la o fermă de marijuana au luminat cerul cu o lumină violet într-o dimineaţă, alertând localnicii. O angajată a pozat ciudatul fenomen.

Lumina de la o fermă de marijuana medicală a umplut cerul peste Snowflake, Arizona, cu o strălucire ciudată, violetă, într-o dimineaţă, spre stupoarea localnicilor.

Cara Smith a făcut o poză cu scena în jurul orei 6:30 vineri, în drum spre serviciul său de la Copperstate Farms, cel mai mare angrosist cu marijuana medicală din stat.

Cara Smith locuieşte la aproximativ doi kilometri la vest de fermă şi spune că de obicei nu poate vedea luminile din casa ei.

"Luminile violet sunt întotdeauna acolo, dar de obicei nu luminează cerul astfel", a spus ea pentru CNN.

Snowflake se află în judeţul Navajo, Arizona, la aproximativ 175 de mile nord-est de Phoenix şi 50 de mile sud-vest de Parcul Naţional Pădurea Pietrificată.

Copperstate Farms are 40 de acri de sere - aproximativ dimensiunea a 30 de terenuri de fotbal - care foloseşte o combinaţie de lumini roşii şi albastre noaptea pentru a ajuta plantele sale să crească, a spus o purtătoare de cuvânt a companiei.

Luminile arată purpuriu de la distanţă, dar în mod normal nu este aşa. Picăturile de apă din ceaţa slabă reflectau lumina, ceea ce o făcea să se răspândească pe cer. Ferma are 70 de tulpini de canabis în producţie şi alte 40 în dezvoltare şi cultivă culturi din 2017

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite