O fetiţă de 6 ani a murit după ce a fost muşcată de o viperă în timp ce se afla la baie. Tatăl fetei: „A fost dorinţa lui Allah”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Fetiţa a fost dusă la spital, unde a fost internată şi a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei Foto: Arhivă
Fetiţa a fost dusă la spital, unde a fost internată şi a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei Foto: Arhivă

O fetiţă de şase ani a murit după ce a fost muşcată de o viperă, în baia din casa familiei din oraşul Abha din regiunea sud-vest a Arabiei Saudite. Tatăl copilei le-a spus medicilor că fiica lui nu a sesizat şarpele atunci când s-a aşezat pe vasul de toaletă pentru că nu se aştepta ca aşa ceva ar putea să se întâmple.

Tamara Abdul Rahman a fost dusă la spitalul central Asir, unde starea sa s-a înrăutăţit rapid şi ulterior a fost mutată la secţia de terapie intensivă, unde a murit la scurt timp după aceea.

Într-o declaraţie acordată presei, tatăl Tamarei a spus că fetiţa lui de şase ani era tare încântată să se întoarcă la şcoală, după înlăturarea restricţiilor anti-Covid. 

”A fost tare fericită să revină la şcoală Dar, ce mai e acum de spus. Asta a fost dorinţa lui Allah. Şarpele pândea în baia casei noastre şi, având în vedere vârsta ei, nu a observat că se afla ceva în toaletă până când nu a fost muşcată. Nu ne-am aşteptat niciodată să vedem astfel de vietăţi la toaletă, mai ales că trăim în oraşul Abha”, a spus el. 

Fetiţa a fost dusă la spital, unde a fost internată şi a primit îngrijiri, însă soarta nu a fost de partea ei.

”Cred în Allah şi sunt mulţumit de toate. El ne scrie soarta”, a mai spus bărbatul. 

Există mulţi şerpi în regiunile deşertice şi montane din Arabia Saudită, atât veninoşi, cât şi non-veninoşi. Şerpii veninoşi ai ţării sunt, în mare parte, vipere. Viperele pot fi identificate datorită capetelor lor în formă de diamant. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite