O „flotă“ de zece OZN-uri călătoreşte în jurul Terrei cu Staţia Spaţială Internaţională. Ce spun pasionaţii de OZN-uri despre acest fenomen VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Shutterstock
FOTO Shutterstock

Cu ochi de vultur, un pasionat de spaţiu a văzut cel puţin zece mici obiecte negre care plutesc chiar sub Staţia Spaţială Internaţională (ISS) şi orbitează Terra alături de ea. Adept al teoriilor conspiraţiei, bărbatul crede crede că imaginile pe care le-a văzut sunt captate de NASA în timp ce OZN-urile se grupează într-un cerc deasupra Oceanului Atlantic de Sud.

Camerele care transmit continuu imagini din exteriorul ISS au surprins un grup de circa 10 obiecte neindentificate care orbitează Terra alături de ISS. Unele cadre arată cum obiectele trec pe lângă camerele video.

Un „vânător de OZN-uri“, care foloseste un cont de YouTube sub numele  „Mr MBB333” a distribuit o captură de ecran făcută, pe 3 iulie, informează TheSun. 

Entuziastul a postat descoperirea şocantă pe YouTube, spunând: „Aceasta este o captură de ecran de la Staţia Spaţială Internaţională deasupra Atlanticului de Sud, în jurul orei 8.30. Zece obiecte necunoscute călătoresc cu staţia spaţială de deasupra planetei”.

xx

Videoclipul a avut mare succes în rândul pasionaţilor de OZN-uri care au început săşi dea cu părerea, mai mult sau mai puţin argumentate, despre ce reprezintă obiectele din imagini. „Tocmai am verificat camerele ISS şi acele mici pete sunt încă acolo”, a scris un fan. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite