O gaşcă de hoţi din India a săpat un tunel de opt metri pentru a jefui o bancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O gaşcă de hoţi din oraşul indian Mumbai a refuit o bancă guvernamentală după ce a reuşit să între săpând un tunel lung de opt metri. Toată operaţiunea le-a luat mai bine de patru luni, relatează BBC.

Potrivit poliţiştilor, hoţii au furat bani şi bijuterii, iar deocamdată nu s-a stabilit o valoare a prejudiciului. Totodată, aceştia cred că grupul a închiriat o proprietate chiar lângă bancă, astfel încât să poată săpa tunelul.

Pentru a-şi acoperi urmele, hoţii aveau deschis în spaţiul respectiv un magazin alimentar.

Autorităţile mai spun că de sâmbătă, când a avut loc jaful, suspecţii care închiriaseră spaţiul de lângă bancă au dispărut.

Spaţiul de lângă bancă funcţiona ca magazin alimentar FOTO ANUSHREE FADNAVIS

image

Deocamdată anchetatorii nu-şi pot da seama cum au reuşit tâlharii să sape tunelul timp de patru luni fără să trezească suspiciuni.

Jurnaliştii din India au stat de vorbă cu mai multe persoane care aveau depozite la bancă şi s-au trezit jefuiţi. „Toate economiile mele se aflau în seifurile băncii. Bijuteriile pe care familia mea le are de mai multe generaţii au dispărut”, a declarat Dagdu Gavani, citat de Mumbai Mirror.

Angajaţii băncii au descoperit jaful luni dimineaţă şi au alertat imediat poliţia. Potrivit anchetei iniţiale, 30 dintre cele 225 de depozite ale băncii au fost jefuite, iar suspecţii încă nu au fost identificaţi.

Angajaţii băncii au descoperit jaful luni dimineaţă FOTO ANUSHREE FADNAVIS

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite