O tânără de 19 ani din SUA s-a căsătorit cu un bărbat de 61 de ani. Părinţii ei l-au primit cu poliţia când l-au cunoscut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
La câteva luni de la conversaţia online, au devenit oficial un cuplu şi amândoi au spus „Te iubesc” Foto: Jam Press/@audrey_smiley_moon041002)
La câteva luni de la conversaţia online, au devenit oficial un cuplu şi amândoi au spus „Te iubesc” Foto: Jam Press/@audrey_smiley_moon041002)

Audrey, o tânără de 19 ani din SUA, s-a căsătorit cu un bărbat în vârstă de 61 de ani şi povesteşte că atunci când l-a prezentat părinţilor ei, aceştia îi aşteptau cu poliţia. Cei doi s-au căsătorit între timp şi intenţionează să aibă un copil.

Ofiţerul de poliţie militară Audrey Cheyenne-Smiley Moon, în vârstă de 19 ani, la întâlnit pe soţul ei Kevin, în vârstă de 61 de ani, pe site-ul de întâlniri Badoo, pe 9 ianuarie 2020, conform Daily Star.

În ciuda unei diferenţe de vârstă de 42 de ani între ei, ea a fost iniţial atrasă de biografia sa, el fiind şi el un veteran care lucrase pentru poliţia militară. 

La câteva luni de la conversaţia online, au devenit oficial un cuplu şi amândoi au spus „Te iubesc”. În iulie 2020,  când s-au întâlnit faţă în faţă şi s-au sărutat pentru prima dată

 „Am fost atât încântată, cât şi emoţionată să-l văd. Încă vorbeşte despre ziua în care a pus ochii pe mine cu atâta pasiune. Kevin a făcut primul pas. El mi-a luat faţa în palme şi am avut primul nostru sărut când ne-am întâlnit prima dată faţă în faţă. Amândoi putem fi de acord cu adevărat că a fost dragoste la prima vedere”,povesteşte tânăra.

Nici Audrey şi nici Kevin, din Modesto, California, nu mai avuseseră o relaţie cu un decalaj atât de mare de vârstă, dar acum ei spun că au multe în comun şi o conexiune profundă.

„Prima noastră conversaţie a fost despre armată, acesta a fost interesat de mine şi am devenit foarte deschişi unul faţă de celălalt. Am vorbit despre toate. De asemenea, Kevin mi se pare foarte frumos. Ceea ce face relaţia noastră atât de grozavă şi perfectă pentru noi este dragostea noastră unul pentru celălalt, care creşte”, a mai spus Audrey.

Conform sursei citate, înainte de a o întâlni  pe aceasta, Cemex Kevin a fost căsătorit timp de 19 ani. Acesta are doi copii, de 16 şi 23 de ani. Copiii săi susţin relaţia şi sunt încântaţi să vadă cât de fericiţi sunt cei doi. 

Întrucât Kevin este mai în vârstă decât ambii părinţi ai lui Audrey, care au 38 şi 43 de ani, ea a păstrat iniţial relaţia lor secretă faţă de familia ei. Cu toate acestea, ea a luat decizia de a le spune în august anul trecut.

„Am fost deschişi cu privire la relaţia noastră cu colegii noştri, dar la început am ţinut secret faţă de familia mea. Nu m-am putut descurca cu stresul de a păstra secretul, aşa că am fost de acord ca el să îi cunoască. Familia mea a fost extrem de ostilă la întâlnirea cu el la început. Le-am trimis un mesaj în timp ce eram plecată cu el şi ne-am întors acasă la părinţii mei, la întreaga mea familie şi la poliţiştii care aşteptau afară. A fost înfricoşător la început, dar Kevin a fost gata să mă susţină (...), după ce l-au cunoscut, familia mea a devenit cu adevărat plăcută. Timp de trei zile, au ţipat la el de fiecare dată când venea să mă vadă şi făceau tot ce puteau pentru a-i spune cât de groaznic poate fi pentru că mă iubeşte”, povesteşte tânăra.

 „Nu am auzit încă comentarii negative de la străini, dar am căpătat priviri, dar în mod normal nu ne deranjează. Ne concentrăm asupra noastră”, mai spune Audrey.

Soţul ei spune că iniţial nu a fost interesat să cunoască o femeie aşa de tânără dar apoi şi-a dat seama că o place.

 „Când i-am văzut prima dată profilul, am crezut că era o fată drăguţă, dar nu căutam o fată tânără, ci doar o prietenă cu care să vorbesc. De fapt, mă uitam în jurul zonei mele şi aveam vârste cuprinse între 30 şi 50 de ani. Profilul ei nu ar fi trebuit să apară. Ceva mi-a spus să mă uit la el şi ceva mi-a spus să-mi placă, aşa că am făcut-o. Am găsit un nou cel mai bun prieten şi m-am îndrăgostit de cel mai bun prieten al meu” a declarat Kevin.

Pe 1 august 2021, cuplul a fugit şi s-a căsătorit într-o mică capelă din Nevada. Acum îşi planifică viitorul împreună.

„De cele mai multe ori vorbim despre obţinerea visului nostru acasă, de a avea un copil şi de a ne trăi fericiţi. Vrea să fie un tată care stă acasă şi să crească bebeluşul în timp ce eu sunt la serviciu şi aşa îşi poate urma hobby-ul de prelucrare a lemnului. Vrea să gătească şi să facă curat pentru mine până când vin acasă. Apoi să petrecem timpul ca o familie. Vrem să călătorim. Vrem să ne luăm un câine. (...) Vrem doar să fim împreună şi să nu ne mai despărţim niciodată. Ne dorim să avem un copilul împreună- doar să găsim momentul potrivit", mai spune tânăra. 

Deşi sunt acum căsătoriţi, ei încă trăiesc separat, deoarece Audrey lucrează în străinătate în Orientul Mijlociu, iar Kevin este acasă în California. Plănuiesc să se mute împreună odată ce Kevin se va retrage anul viitor. 

„Nu credeam că voi întâlni omul viselor mele, care este şi cel mai bun prieten al meu şi iubirea vieţii mele. El este sufletul meu pereche şi pentru asta merită să lupt. Iubirea este nesfârşită şi de nedescris. Eu şi Kevin vrem să arătăm lumii că nu suntem relaţia stereotipică. Ne iubim cu adevărat pentru ceea ce suntem şi a ceea ce facem unul pentru celălalt”, a mai spus Audrey. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite