Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

O australiancă a moştenit peste 8 milioane de dolari de la tatăl ei, dar trăieşte din ajutor social. Condiţiile puse pentru a obţine averea

5
24 Jun 2022 13:50:20
Autor: Lorena Mihăilă
Foto Arhivă / Shutterstock
Foto Arhivă / Shutterstock

Clare Brown, o australiancă de 26 de ani, a moştenit 8 milioane de dolari de la tatăl ei. Ea trăieşte din ajutor social, pentru că nu a îndeplinit încă cele două condiţii pentru obţinerea banilor.

Chris Brown a murit anul acesta, în luna ianuarie, lăsându-i fiicei sale moştenire suma mare de bani, numai că a precizat în testament că ea poate intra în posesia lor numai dacă va avea un loc de muncă stabil şi dacă face ceva util pentru societate, cum ar fi voluntariatul, potrivit news.com.au.

Fata nu este dispusă să îndeplinească condiţiile, spunând că are ADHD şi o formă de autism care nu-i permite să muncească. Apărută recent într-o emisiune TV, ea a transmis un mesaj familiei sale: „„Daţi-mi ce mi se cuvine de drept. Eu sufăr. Nu-mi mai cereţi să mă angajez pentru că asta nu se va întâmpla”.

Tânăra de 26 de ani a fost angajată, dar de câţiva ani s-a lăsat de serviciu, dând vina pe boală, deşi, potrivit medicilor, este aptă să desfăşoare orice activitate. O perioadă, tatăl i-a dat o alocaţie săptămânală de 500 de dolari, însă i-a tăiat fondurile când şi-a dat seama că fiica lui, de fapt, nu vrea să muncească.

Clare a locuit într-o casă luxoasă şi a mers la şcoli particulare, iar acum stă în chirie într-o suburbie a oraşului Sydney împreună cu soţia ei, Lauren, şi cu fiica lor de un an. Ele trăiesc din ajutorul social primit de la stat.

Soacra ei susţine că un alt motiv pentru care Clare nu vrea să muncească este pentru că oamenii o marginalizează pentru că face parte din comunitatea LGBTQ, iar soţia ei, Lauren, spune că din cauza diagnosticului ei, Clare se luptă să-şi îndeplinească sarcinile zilnice şi are nevoie de o listă de verificare care să-i amintească să facă lucruri simple, cum ar fi să mănânce.

tânăra a spus că va ataca în instanţă testamentul lăsat de tatăl ei şi va demonstra că bolile de care suferă o împiedică să muncească.

 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

5 Comentarii

mihai radu
24.06.2022, 15:33:34

Australienii aplica sistemul anglo-saxon,copiii nu beneficiază automat de moștenire ca moștenitori rezervatari așa cum este la noi,dacă defunctul a pus o clauză,aia este,nu se poate modifica nimic !

+3 (3 voturi)
Ionel Marcu
24.06.2022, 16:52:57

Să te crucești, Clare asta are o soție, are și o fetiță cu ea și mai are și soacră!!! Tatăl milionar nu i-a pus și condiția să „divorțeze” și tot ea nu-i mulțumită.

+1 (7 voturi)
Radu Mircea
24.06.2022, 17:51:35

# lonel Marcu lonele , astia nu sunt ortodocsi , nici macar romani . Mortu' a pus doua conditii de bun simt , fata lui sa faca ceva util societatii . Partea cu orientarea sexuala este o problema personala pentru care nici parintii nu se baga .

+6 (6 voturi)
australis
24.06.2022, 20:17:40

Ar fi buna legea si pt cocalarii rumanachi

+4 (4 voturi)
Utilizator Adevărul
25.06.2022, 18:56:02

Comentariu considerat abuziv.

Modifică Setările