O tânără a uimit întreaga lume după ce s-a mutilat pentru suma de 180.000 de dolari

0
Publicat:
Ultima actualizare:
O tânără a uimit întreaga lume după ce s-a mutilat
pentru suma de 180.000 de dolari. Foto nigerianscoop.com
O tânără a uimit întreaga lume după ce s-a mutilat pentru suma de 180.000 de dolari. Foto nigerianscoop.com

O tânără s-a mutilat pentru a primi despăgubirea de 180 000 de dolar, de la firma ce o asigurase medical. Aceasta şi-a plătit un amic pentru a-i tăia mâna şi piciorul stâng, punând la punct un plan ce urma să convingă autorităţile că totul a fost un accident.

O tânără vietnameză a şocat recent autorităţile după ce a recunoscut că a plătit pe cineva să-i taie mâna şi piciorul stâng, ca să-şi poată încasa asigurarea de sănătate, ce valorează aproximativ 180.000 de dolari (719 000 lei).

Înşelătoria a început în luna mai, atunci când Ly Thi N, în vârstă de 30 de ani, şi-a convins un cunoscut să o mutileze în schimbul sumei de 2,200 de dolari(8 700 lei).

Cei doi au urmat planul pe care îl puseseră la punct, femeia a mers în zona unei căi ferate, un al treilea complice jucând rolul martorului, chemând ambulanţa şi anunţând poliţia despre „accidentul” în care femeia şi-a pierdut mâna şi piciorul stâng.

Autorităţile au găsit-o pe femeie culcată la pământ, aceasta declarând că rătăcea în apropierea liniei de cale ferată atunci când un tren a trecut în viteză şi a târât-o sub el.

Martorul accidentului, Doan Van D, care se presupunea a fi un străin, ce din întâmplare a văzut accidentul, a povestit că victima este o norocoasă că se află în viaţă, în urma unei astfel de tragedii.

Poliţiştii au devenit suspicioşi după ce au aflat că femeia şi bărbatul în vârstă de 21 de ani, care se presupunea că a găsit-o din întâmplare, se ştiau foarte bine de mult timp. Investigând mai bine, anchetatorii au descoperit că femeia a  încheiat o asigurare de sănătate, chiar înainte de teribilul accident.

La presiunile autorităţilor, femeia a recunoscut că şi-a plătit prietenii pentru a pune în aplicare planul ce urma să îi aducă 180.000 de dolari.

Poliţia a decis să renunţe la toate acuzaţiile împotriva celor doi escroci, după ce a decis că handicapul femeii este o pedeapsă suficientă. Pe de altă parte, reprezentanţii Asociaţiei Baroului din Hanoi spun că motivul de clemenţă ar fi un pic diferit, recunoscând pentru BBc că este nevoie de un nou articol pentru acest tip de fraudă.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite