Omul cu 28 de degete: „Degetele mele îmi poartă noroc, m-au făcut faimos”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul are în total 28 de degete, şapte la fiecare mână şi şapte la fiecare picior. FOTO Daily Mirror
Bărbatul are în total 28 de degete, şapte la fiecare mână şi şapte la fiecare picior. FOTO Daily Mirror

Un indian în vârstă de 43 de ani, Devendra Suthar, a intrat în Cartea Recordurilor anul trecut drept „bărbatul cu cele mai multe degete‟.

Devendra Suthar, un indian în vârstă de 43 de ani, este deţine titlul „Bărbatul cu cele mai multe degete”, din Cartea Recordurilor. Din cauza sindromului numit polidactilism, indianul s-a născut cu 28 de degete la mâini şi la picioare. Bărbatul are, astfel, şapte degete la fiecare mână şi şapte degete la fiecare picior.

De profesie dulgher, Suthar se teme să nu îşi taie accidental vreunul din degete, considerându-şi malformaţia congenitală un adevărat „dar de la Dumnezeu‟. Indianul, din orăşelul Himmatnagar, situat în vestul Indiei, spune că oamenii îl tratează ca pe o celebritate şi că se bucură de toată atenţia pe care o primeşte, considerându-se „special‟.  

„Oamenii vin de departe, cu copiii, iar cei mici se bucură şi râd când fac trucuri cu degetele mele. Expresia de pe feţele lor atunci când le văd este nepreţuită. Degetele mele îmi poartă noroc, m-au făcut faimos‟, a declarat Devendra Suthar, potrivit publicaţiei britanice „The Sun‟. 

image

FOTO Daily Mirror

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite