Poveste de amor mai puţin obişnuită: a găsit numărul de telefon al femeii iubite pe peretele toaletei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un camionagiu de 51 de ani din West Yorkshire, Marea Britanie, şi-a întâlnit iubirea vieţii într-un mod care ar fi putut duce cel mult la o partidă sordidă de sex, nicidecum la o frumoasă poveste de dragoste.

Mark Ellis s-a oprit la o toaletă publică, în drum spre cârciuma unde urma să se întâlnească la un pahar cu amicii, şi a remarcat un mesaj scrijelit pe unul dintre pereţii WC-ului. „Dacă ai chef de o zgâlţâială pe cinste, sună la Donna, la numărul …”. 

Curios să vadă dacă nu este doar o glumă şi chiar o să răspundă cineva la telefon, Mark nu s-a putut abţine şi a sunat la numărul din toaletă, informează publicaţia „The Sun”. O femeie chiar i-a răspuns, iar trei zile mai târziu a întâlnit-o pe secretara Donna Roberts, de care s-a  îndrăgostit la prima vedere. 

Ulterior, Mark a aflat că numărul de telefon al Donnei a fost scris pe peretele toaletei publice de un fost iubit, în dorinţa de a se răzbuna. 

Povestea de dragoste s-a petrecut în urmă cu aproape zece ani, iar în prezent cuplul are doi copii, de opt şi de nouă ani, cărora preferă să le spună că s-au cunoscut după ce Mark a sunat-o din greşeală.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite