Povestea veveriţei care se întoarce periodic să-i viziteze pe cei care i-au salvat viaţa în urmă cu 11 ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
veverita

Deşi se crede că animalele sălbatice sunt greu de domesticit, o veveriţă demonstrează că prietenia între animale şi oameni poate depăşi orice convingeri. Bella, o veveriţă salvată de o familie din America, se întoarce periodic de mai bine de 11 ani să-şi viziteze familia care i-a salvat viaţa.

Americanul Brantly Harrison şi familia sa au salvat o veveriţă de 4 săpămâni, pe care au găsit-o mai mult moartă decât vie, după ce o atacase o bufniţă.

Simpatica veveriţă a petrecut 6 luni cu familia care i-a salvat viaţa şi chiar dacă trecuse timpul necesar pentru a garanta însănătoşirea ei completă, Bella nu părea să aibă nicio intenţie de a-şi abandona familia adoptivă.

Deşi a fost dusă în fiecare zi în pădure pentru a se obişnui, veveriţa se comporta deosebit de afectuos cu prietena ei umană, oferind şi primind răsfăţ şi devenind treptat un oaspete obişnuit şi binevenit al casei.

        Vezi această postare pe Instagram                       O postare distribuită de Official Bella the Squirrel (@cidandbella)
Vezi această postare pe Instagram O postare distribuită de Official Bella the Squirrel (@cidandbella)
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite