Quasi Modo, cel mai urât câine din lume

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO AP
FOTO AP

Quasi Modo, o corcitură între pitbull şi ciobănesc olandez, a câştigat titlul de cel mai urât câine din lume în cadrul unui concurs desfăşurat în California.

În cadrul concursului „care aplaudă imperfecţiunea‟, defectul de la coloană al căţelei câştigătoare, în vârstă de zece ani, a fost un atu în faţa celorlalţi 25 de concurenţi. Concursul desfăşurat în Petaluma, California, se află la ediţia cu numărul 27 şi i-a oferit stăpânei lui Quasi Modo premiul de 1.500 de dolari, scrie „Associated Press‟.

Patrupedul nu a avut o viaţă uşoară, fiind abandonat la uşa unui adăpost pentru animale, din cauza cauza unei cocoaşe cu care s-a născut. A avut insă noroc, pentru că a fost adoptată de un medic veterinar din Loxahatchee, Florida, potrivit biografiei de pe site-ul concursului. 

Locurile al doilea şi al treilea din concurs au fost ocupate de două corcituri între rasele de câini chinezesc cu creastă şi Chihuahua, pe numele lor Sweepee Rambo, respectiv Frodo. Concursul a oferit şi un premiu pentru „tărie de caracter‟ unei căţeluşe chihuahua în vârstă de opt ani pe nume Precious.

Câinii sunt notaţi de juriu pe baza mai multor factori, inclusiv a trăsăturilor ciudate sau speciale, a celor de personalitate şi a urâţeniei înnăscute.

foto
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite