Secretele Zonei 51, baza secretă americană din deşertul Nevada. Există extratereştri în interior?

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zona 51 se află În mijlocul deşertului din Nevada, din Statele Unite ale Americii FOTO Unsplash
Zona 51 se află În mijlocul deşertului din Nevada, din Statele Unite ale Americii FOTO Unsplash

De zeci de ani, baza secretă a Forţelor Aeriene a SUA, Zona 51, din Nevada a reprezentat punctul de pornire al unei teorii a conspiraţiei despre extratereştri. Cărţile şi emisiunile TV au încercat să întrezărească ceva dincolo de semnele sale de avertizare aşezate la intrare.

În mijlocul deşertului din Nevada, din Statele Unite ale Americii, există un drum prăfuit nemarcat care duce la poarta Zonei 51. Aceasta este protejată doar de un gard cu lanţ şi semne intimidante. Baza militară a SUA este sub pază atentă. Dincolo de poartă, camerele surprind fiecare unghi. Localnicii spun că baza cunoaşte fiecare broască ţestoasă din preajmă. Alţii susţin că există senzori încorporaţi pe drumul din apropierea Zonei 51.

Pe parcursul mai multor decenii s-au făcut speculaţii cu privire la ceea ce se petrece în interiorul Zonei 51. Există, desigur, conspiraţii extraterestre potrivit cărora acolo ar fi ascunşi vizitatorii galactici. Unul dintre zvonuri este legat de un accident petrecut în anul 1947 în care, zic unii ar fi fost implicat un avion sovietic pilotat de pitici mutanţi a cărui epavă a rămas în Zona 51. Alţii cred chiar că guvernul SUA a filmat aterizarea lunară din anul 1969 într-unul din hangarele bazei.

Citeşte aici ce secrete ascunde baza militară Zona 51.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite