Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Sfârşitul lumii vine la început de weekend, pe 30 septembrie: Luna Neagră şi versete din evangheliile apostolilor, aduse drept dovezi

38
28 Sep 2016 17:38:32
Autor: Liviu Stănculescu
„Luna Neagră“ este asociată Apocalipsei de către adepţii teoriei conspiraţiei FOTO express.co.uk
„Luna Neagră“ este asociată Apocalipsei de către adepţii teoriei conspiraţiei FOTO express.co.uk

„Luna Neagră“ anunţată de astrologi agită spiritele şi creeaza noi teorii ale conspiratiei, dar şi motive pentru a crede că se apropie Apocalipsa. Adepţii teoriei conspiraţiei susţin că vineri va fi a doua venire a lui Iisus Hristos pe Pământ, aducând drept dovezi versete din Evangheliile după Apostolii Luca şi Matei.

„Luna Neagră“ şi Apocalipsa 

Vineri, 30 septembrie a.c., va avea loc fenomenul „Luna Neagră“ pe care mulţi îl asociază cu venirea Apocalipsei. Spectaculosul fenomen se produce atunci când partea iluminată a Lunii este prinsă în umbra Pământului, ceea ce o face imposibil de văzut.

Fenomenul se întâmplă aproximativ la fiecare 32 de luni, dar de data aceasta are o semnificaţie deosebită datorită altor activităţi din univers, ce vor avea loc în această lună. Prima zi a lunii septembrie a adus cu ea un „inel de foc“, o eclipsă de soare, Luna aliniindu-se cu Pământul şi Soarele deasupra Africii, strălucitorul astru fiind făcut să pară întunecat. Acest lucru, adăugat fenomenului „Luna Neagră“, îi face pe mulţi să se teamă de ce este mai rău, scrie express.co.uk.

„Aceste semne ne transmit că Iisus vine curând. Ne apropiem de sfârşitul lumii şi sfârşitul vieţii pe Pământ, pentru toate fiinţele umane. În fiecare zi, trebuie să ne apropiem de salvatorul nostru Iisus Hristos. Căci nimeni nu poate scăpa de ceea ce urmează să se întâmple pe Pământ“, a scris pe Facebook un adept al teoriei conspiraţiei. „Domnul va face Luna roşie ca sângele, iar apoi neagră. Vă sună cunoscut?“, a scris un altul. 

Asocierea cu versete din Biblie 

Atunci când fenomenul dublu face trimitere la citatul din Biblie, lectura poate deveni terifiantă pentru cei care cred în teoria consipiraţiei. Potrivit site-ului Signs Of The End Times/ Semne ale sfârşitului, Evanghelia după Matei, capitolul 24:29, spune: „Iar îndată după strâmtorarea acelor zile, Soarele se va întuneca şi Luna nu va mai da lumina ei, iar stelele vor cădea din cer şi puterile cerurilor se vor zgudui“.

În Evanghelia după Luca, 21:25-26, stă scris: „Şi vor fi semne în Soare, în Lună şi în stele, iar pe Pământ spaimă întru neamuri şi nedumerire din pricina vuietului mării şi al valurilor. Iar oamenii vor muri de frică şi de aşteptarea celor ce au să vină peste lume, căci puterile cerurilor se vor clătina“. 

Unde se vede fenomenul 

Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă spun că fenomenul nu trebuie să aducă spaimă printre oameni,  viaţa pe Pământ urmând a se va desfăşura în mod normal în timpul şi după acest fenomen. „Luna Neagra“ va fi vizibilă în Emisfera Vestică, deasupra Americii de Nord şi de Sud şi în porţiunile vestice ale Europei.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

38 Comentarii

Iulius.
28.09.2016, 18:00:42

Măi, iar nu v-ați luat medicamentele???

+9 (11 voturi)
Sorin Barbul
28.09.2016, 20:47:19

Îi rog să mai amâne un pic Sfârșitul Lumii, că duminică am bilet la operă. (??!!)

+5 (7 voturi)
Radu Mircea
28.09.2016, 22:13:29

# Sorin Barbul Radule , la cite sfirsituri ale lumii asteia pacatoase am asistat eu , nimic nu ma mai sperie . Chiar nu stiam de ce parca berea era mai buna astazi . Probabil Scaraotchi isi bagase coada in ea ca sa ne fie sfirsitul mai dulce . Hai noroc !!!

+4 (8 voturi)
Sorin Barbul
28.09.2016, 22:18:43

Noroc și ție, tizule!

+5 (7 voturi)
staciu dan
29.09.2016, 09:39:24

Ati uitat sa puneti count down-ul si un breaking news cat pagina.

+4 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (38)