Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Supravieţuiri miraculoase. Cum au continuat să trăiască unii oameni cărora medicii nu le mai dădeau nicio şansă

2
3 Apr 2021 10:49:56
Autor: Click! pentru femei
Unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire FOTO Shutterstock
Unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire FOTO Shutterstock

Chiar dacă ne aflăm într-o epocă a descoperirilor medicale, încă au loc vindecări miraculoase pe care medicii nu le pot explica. În ciuda situaţiei grave de sănătate a unora dintre pacienţi cărora nu le dau mari şanse de supravieţuire, doctorii constată recuperarea rapidă a acestora.

Medicii din zilele noastre pot face operaţii intrauterine sau transplanturi complicate. Cu toate acestea, din când în când, chiar şi cei mai experimentaţi dintre ei se confruntă cu sitauţii în care se simt neputincioşi, iar toate descoperirile ştiinţei par inutile în încercarea de a salva o viaţă. De aceea, chiar şi unii medici au ajuns să numească miracole vindecările spontane ale unor pacienţi cu şanse infime de supravieţuire.

Acestea sunt câteva cazuri de persoane care şi-au revenit după ce au fost victime ale unor accidente grave sau cărora li se mai dădeau foarte puţine zile de trăit!

Află aici cum a supravieţuit un bărbat după ce a căzut de la etajut 47 sau ce alte vindecări miraculoase au existat în lumea medicinei. 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

2 Comentarii

Mihai Popescu
3.04.2021, 14:47:09

Doar medicii se considera niste dumnezei pe pamint care sunt aroganti, multi incompetenti si spagari. Dumnezeu iti da zile si tot Dumnezeu iti ia zilele. Cu bune si cu rele toti suntem trecatori pe acest pamint. Inclusiv medicii care se considera niste mici dumnezei.

-3 (3 voturi)
recycle bin
3.04.2021, 16:19:25

daca un inginer ar livra rezultate ca medicii, ar fi dat afara in secunda 2 de oriunde. diferenta majora dintre aceste doua profesii e ca medicii fac arta pe cind inginerii se ocupa de stiintele exacte. de aici si rezultatele diferite. Nu poti sa-i zici unui cintaret ca ce cinta el e oribil...gusturile nu se discuta...exista public si pentru el. asta inseamna arta. adica o chestie asa, ambingua cu rezultate aleatorii.

Modifică Setările