Sute de comunişti se antrenează pentru o Lovitură de Stat împotriva puterii de la Chişinău.

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:

Partidul Comunist din Republica Moldova a realizat o tabară de antrenament în Sudul Republicii Moldova şi în care participanţii sunt antrenaţi pentru o lovitură de stat.

image

După ce au pierdut puterea în urma unei revoluţii, comuniştii de la Chişinău se antrenează în tabere de tip terorist pentru a răsturna prin forţă puterea de la Chişinău. Nu este o glumă ci disperarea opoziţiei de dincolo de Prut şi a mafiei care se află în spatele acesteia.

Pentru că alegerile parlamentare sunt mult prea îndepărtate, arma Rusiei în Republica Moldova a decis să destabilizeze partea de Est a României înainte de summitul de la Vilnius. Devine evident că ulterior lucrurile nu vor mai putea fi realizate datorită extinderii protectoratului european asupra celui de al doilea stat românesc.

Această informaţie provine chiar din rândul unei publicaţii în limba rusă apropiată acestora: http://puls.md/ru/content/kurs-demokratii .

Binenţeles că toată această mişcare se va face în numele democraţiei ( să nu uităm că şi comunismul din România făcea totul în numele democraţiei poporului).

Totul a fost organizat în cadrul a două tabere de Vară. Dincolo de pregătirea fizică s-a lucrat intens şi pe pregătirea morală(îndoctrinarea specifică organizaţiilor teroriste) a viitorilor revoluţionari prin cursuri şi filme despre cum se face o revoluţie. Să nu uităm că această armă este una specifică fostului regim sovietic.

Rusia apelează la toate tertipurile pe care le are în dotare, iar instabilizarea Republicii Moldova este considerată floare la ureche. 

Cu toate acestea să nu beneficieze Comuniştii de o surpriză, la fel ca în 1918, atunci când autorităţile au cerut ajutorul statului român. Eu cred că ar putea să ne ofere o pretext bun pentru a fi puşi la punct, deoarece cei aflaţi la putere cu siguranţă că vor cere ajutorul dacă nu vor reuşi de unii singuri să stăpânească gloata comunistă(şi nu vor reuşi singuri deoarece în spate se află agenţii ruşi, aceeaşi  care i-au făcut o surpriză şi lui Ceauşescu în 1989). Puterea democratică de la Chişinău nu poate risca să piardă puterea prin forţă deoarece va fi forţaţă să plece în exil- comuniştii nu uită nimic.

Forţele pro-ruse au analizat în detaliu manifestaţiile stradale din Portugalia, Turcia, Grecia şi Italia pentru a putea beneficia de experienţa celor de acolo.

Binenţeles că mare parte din cei aduşi spre antrenare sunt tineri naivi, uşor de manipulat. Rămâne de văzut ce va urma în apropierea summitului. 

Opinii


Ultimele știri
Cele mai citite