Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Tânărul astrolog care a prezis pandemia transmite un nou avertisment. Vom scăpa de Covid-19 în septembrie, dar ne aşteaptă un alt pericol

26
7 Jul 2020 01:27:38
Autor: M.T.
Dacă e să ne luăm după tânărul astrolog, omenirea se va confrunta cu foametea după încheierea pandemiei de coronavirus. FOTO Facebook.
Dacă e să ne luăm după tânărul astrolog, omenirea se va confrunta cu foametea după încheierea pandemiei de coronavirus. FOTO Facebook.

Abhigya Anand, astrologul indian de 14 ani, care a prezis încă din 2019 că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020, iar China va fi ţara cea mai afectată, a făcut o nouă predicţie. Copilul spune că ne aşteaptă un nou alt pericol şi că omenirea se va confrunta cu foametea.

Abhigya Anand, cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra, în vârstă de 14 ani, a prezis anul trecut pandemia de coronavirus. El a susţinut în 2019 că omenirea se va confrunta „cu un pericol major”, originar din Italia, dar care va afecta cel mai mult China. Astrologul a anunţat atunci că o boală se va răspândi în întreaga lume din noiembrie până în aprilie 2020. Băiatul susţine că pandemia se va încheia pe 5 septembrie, însă omenirea nu trebuie să se bucure pentru că urmează să se confrunte cu o nouă ameninţare.

Conjuncţia dintre Saturn şi Jupiter va fi la baza foametei cu care omenirea se va confrunta timp de câteva luni, este următoare predicţie a astrologului indian. El spune că această criză nu va dura decât câteva luni. Rămâne de văzut însă dacă se va adeveri.

De asemenea, este greu de crezut că pandemia de coronavirus ar putea fi eradicată până la 5 septembrie, în condiţiile în care tot mai multe state se confruntă cu o avalanşă de cazuri noi, ca urmare a relaxării măsurilor de prevenire a răspândirii.

Abhigya Anand este unul dintre cei mai cunoscuţi astrologi din India, în ciuda vârstei fragede. Până la vârsta de 7 ani, băiatul a vizitat mai multe temple, a studiat sanscrita, iar mai apoi a urmat cursuri de astrologie. Deşi mulţi nu i-au dat şanse, a devenit astfel cel mai tânăr absolvent al filosofiei hinduse cunoscute sub numele de Vastu Shastra.

O altă predicţie care a făcut înconjurul lumii este cea a psihologului Sylvia Browne, care, încă din 2008, a descris cu lux de amănunte modul în care societatea va fi afectată de noua boală:

„În jurul anilor 2020, o boală severă ca pneumonia se va răspândi în întreaga lume, afectând plămânii şi tuburile bronhice şi va rezista împotriva tuturor tratamentelor cunoscute. Între timp, boala va dispărea brusc de la sine aşa cum a apărut, iar 10 ani mai târziu va apărea din noi, apoi va dispărea definitv”.

Cartea Sylviei Brown a devenit un best-seller internaţional.

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

26 Comentarii

Vic Hermann
7.07.2020, 02:28:15

In ce hal de prostituare a ajuns gazeta asta. Ati ajuns, primitivilor sa citati din analfabeti indieni de 15 ani. Cine e bai frate asta care scrie tampenii si nu le semneaza? Sa stim si noi, cititorii, pe cine platim.

+3 (9 voturi)
t mihai
7.07.2020, 09:52:04

Ce platesti, si cui ? Ai iesit la arat...

-6 (8 voturi)
Unul dintre „Astia“
7.07.2020, 08:04:45

Probabil ca prezicerile lui Nostradamus si ale babei Vanga nu mai intereseaza pe nimeni, asa ca acum musai trebuie gasit un nou personaj. Este incredibil insa ca se gasesc gazete care sa publice astfel de "stiri". @Adevarul: vreti sa reveniti cu "stirea" pe 1 octombrie si daca pana atunci lumea nu scapa de covid, promiteti sa renuntati la asemenea "stiri" care nu ajuta pe nimeni? Multumesc anticipat!

+7 (9 voturi)
staciu dan
7.07.2020, 09:52:51

Credeam ca dupa ce l-am facut sandy belle aka sely ministru al educatiei, nu se poate ajunge mai jos cu gazeta. No ca se poate :))

+3 (5 voturi)
Lucian Leonte
7.07.2020, 12:37:48

Toti acesti falsi prezicatori, cititori ìn stele pe care DOMNUL ìi uraste au loc ìn ziare pentru bani. Totul depinde de profit si ìncasari. E normal se face jocul vrajmasului la fel cum sunt toate horoascoapele mincinoase publicate zilnic. Oare cìnd se vor trezi din nebunie acesti oameni? Cìnd ìsi vor da seama ca prin aceste minciuni care duc la ratacirea oamenilor de la adevarata credinta aduc mìnia DOMNULUI si a tuturor loviturilor pe care le ìncasam? Epidemii de tot felul si fel de fel de fenomene pe care stiinta umana nu le poate explica. De ce grabiti sfìrsitul lumii? Pìna cìnd acesti orbi vor minti cu nerusinare?

0 (4 voturi)

Vezi toate comentariile (26)