Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Tinerii inseparabili din Ucraina, care au petrecut peste 120 de zile încătuşaţi, s-au despărţit

17
18 Jun 2021 16:56:40
Autor: Cristina Morozan
Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova foto Wecontacted Instagram
Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova foto Wecontacted Instagram

Tinerii ucraineni Alexandr Kudlay şi Viktoria Pustovitova s-au despărţit după 123 de zile petrecute încătuşaţi unul de celălalt pentru a-şi salva relaţia. Ei au anunţat public decizia de a renunţa la legătura lor şi au declarat că experimentul a scos la iveală mai multe realităţi incomode.

Cei doi tineri din oraşul Harkiv din estul ţării au decis să se încătuşeze unul de celălalt de Valentine's Day, într-o ultimă încercare de a întrerupe ciclul despărţirilor şi împăcărilor, relatează Reuters.

 
Pe parcursul experimentului, pe care l-au împărtăşit unei audienţe în creştere pe reţelele sociale, ei au făcut totul împreună, de la cumpărături la pauze de fumat şi au folosit pe rând toaleta şi duşul. Pustovitova, care iniţial s-a opus ideii de a se lega cu cătuşe unul de altul, a plâns în timp ce a relatat această despărţire.
 
"Cred că va fi o lecţie bună pentru noi, pentru celelalte cuplurile ucrainene şi pentru cuplurile din străinătate, să nu repete ce am făcut noi", a declarat ea pentru Reuters în cadrul unui interviu acordat din Kiev.
 
Pustovitova a declarat că spaţiul personal este cel care i-a lipsit cel mai mult. De asemenea, ea a precizat că în această perioadă a simţit că partenerul său de viaţă nu i-a acordat suficientă atenţie.
 
"Am fost împreună toată ziua şi nu am primit deloc atenţie de la Alexandr pentru că eram constant unul lângă altul. El nu mi-a spus că îi e dor de mine, iar mie mi-ar fi plăcut să aud asta", a spus cosmeticiana în vârstă de 29 de ani.
 
Kudlay a declarat că nu regretă că a recurs la această măsură disperată pentru salvarea relaţiei lor, în opinia sa cătuşele ajutându-i să înţeleagă faptul că "nu gândesc la fel".
 
"Nu suntem pe aceeaşi lungime de undă, suntem total diferiţi", a spus agentul de vânzări auto, în vârstă de 33 de ani.
 
Cuplul intenţionează să vândă cătuşele la o licitaţie online şi să doneze o parte dintre banii strânşi în scopuri caritabile.
 
Cei doi au fost descătuşaţi în faţa camerelor de vederi ale televiziunilor din Ucraina şi a unui reprezentant al unei cărţi a recordurilor din această ţară, care a declarat că niciun cuplu din lume nu ar fi reuşit ceva similar.
 
Ultima fotografie publicată de cei doi pe Instagram, unde au mai mult de 7.800 de abonaţi, îi prezintă stând separat, cu privirile îndreptate în jos.
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

17 Comentarii

Omul UnOm
18.06.2021, 17:03:25

Cam imatura femeia respectiva pentru varsta ei. Cand am vazut stirea asta prima data am crezut ca este vorba de niste pusti fara minte. La 29 de ani sa mai faci asa ceva......

-5 (17 voturi)
Noah Scînteia@Vancouver.ca
18.06.2021, 18:02:13

Putin cu Lukashenko ar trebui sa faca la fel...

+6 (10 voturi)
Ionica Porumbel
18.06.2021, 17:16:55

audiență cu orice preț

+3 (3 voturi)
Tomescu Tom
18.06.2021, 17:45:02

Idioții satului s-au " sacrificat " pentru niște bani și puțină celebritate .. :))) La toaletă își ștergeau reciproc zonele murdare ????????????? ... .. :)))))))))))))))))

-2 (10 voturi)
Amdo Odma
18.06.2021, 20:58:01

Doi idioti millenials, din aia progresisti. Aveti grija, oameni normali!

-2 (10 voturi)

Vezi toate comentariile (17)

Modifică Setările