Turneu de darts, împuţit de jucători: doi sportivi se acuză reciproc că ar fi tras vânturi în timpul meciului. „Îmi va lua două nopţi să scap de mirosul ăla“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gary Anderson Foto EPA EFE
Gary Anderson Foto EPA EFE

Un turneu profesionist de darts a fost pus într-o lumină, sau mai degrabă atmosferă neplăcută de doi jucători care s-au acuzat reciproc că ar fi împuţit sala de joc tragând vânturi în timpul meciului.

Potrivit TheGuardian.com, scoţianul Gary Anderson şi olandezul Wesley Harms au dat vina pe unul pe altul pentru mirosul sulfuros din timpul unui turneu Grand Slam de Darts.

Anderson, care este dublu campion mondial la acest sport, a câştigat meciul cu 10-2 şi s-a calificat în sferturile de finală ale competiţiei. Dar, într-un interviu de după confruntare, olandezul Harms a dat pentru performanţa sa slabă pe faptul că scoţianul ar fi tras vânturi în timpul meciului şi ar fi lăsat „un miros puternic“ în urmă. 

Imagine indisponibilă

Wesley Harms Foto Getty Images

„Îmi va lua două nopţi să scap de mirosul ăla din nas“, s-a plâns Wesley Harms într-un interviu pentru postul olandez de televiziune RTL7L.

Mai mult, când scoţianul a dat la rândul său, vina pe sportivul olandez, Harms a răspuns: „Dacă băiatul (Anderson, n.r.) crede că eu am tras vânturi, greşeşte 1010%. Jur pe viaţa copiilor mei că nu a fost vina mea. Am mai avut odată probleme cu stomacul în timpul unui meci şi am recunoscut. Aşa că nu voi minţi în legătură cu asta“.

Gary Anderson, clasat pe locul al patrulea la nivel mondial în ce priveşte performanţele sale la darts, a replicat oferind detalii extraordinare despre mirosul pentru care l-a învinuit pe olandez. „Clar venea din zona meselor şi mirosea a ouă, a ouă stricate, dar nu de la mine. De fiecare dată când treceam pe acolo, era «adiere» de ouă stricate şi de asta am crezut că era el. În mod clar nu am fost eu. Mirosea rău. Era un miros împuţit, apoi el a început să joace mai bine şi m-am gândit că poate a avut nevoie să elibereze ceva presiune. Dacă cineva face asta, trebuie să consulte un medic. Aparent zice că eu am fost de vină, dar eu aş recunoaşte“, a spus scoţianul.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite