Un australian a murit într-un parc după ce i-a fost amputat un picior cu un fierăstrău. Poliţia crede că victima a făcut o înţelegere cu cineva pentru a-l mutila

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Shutterstock
Foto Shutterstock

Un bărbat în vârstă de 66 de ani  a fost găsit, sâmbătă, într-un parc din Innisfails, în nordul statului Queensland, Australia, într-o stare extrem de gravă după ce îi fusese amputat un picior, conform poliţiei australiene. Un alt cetăţean australian î-ar fi amputat bărbatului piciorul cu un fierăstrău circular şi de aceea acesta a fost pus sub acuzare pentru crimă.

Poliţiştii cred că suspectul făcuse o înţelegere cu victima pentru a-i amputa acestuia din urmă piciorul. Poliţiştii susţin că cei doi au venit împreună cu maşina la parc, iar apoi, 20 de minute mai târziu, bărbatul de 36 de ani i-a tăiat piciorul celuilalt cu un fierăstrău circular, potrivit BBC. 

Suspectul a dus, apoi, victima înapoi la maşină, înainte de a părăsi zona,  după care un trecător l-a descoperit apoi pe bărbatul cu piciorul amputat şi a chemat ambulanţa, însă acesta nu a mai putut fi salvat şi a murit la puţin timp după.

„În cei 34 de ani în care am fost poliţist nu am mai trecut printr-o situaţie precum cea pe care am văzut-o astăzi”, a spus inspectorul de poliţie Gary Hunter, într-o declaraţie pentru presa locală.

El a calificat incidentul drept „tragic” şi a spus că nu există încă indicii care să arate de ce i-a fost amputat piciorul bărbatului.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite