Un bărbat din Dubai a fost prins că ascundea 5,7 milioane de pastile de amfetamină în intestine de oaie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un bărbat a fost arestat în Dubai după ce a fost prins că a încercat să facă contrabandă cu 5,7 milioane de pastile de amfetamină ascunse în intestine de oaie, relatează AP, citând un ziar local.

Al-Bayan, un ziar deţinut de autorităţile Dubaiului, scria marţi că bărbatul a apărut în faţa instanţei sub acuzaţie că a ascuns în jur de 1 kilogram de pastile aflate în pungi de plastic, în interiorul intestinelor de oaie, şi că se îndrepta spre portul Jebel Ali din Dubai.

Bărbatul a declarat în faţa procurorilor că fratele său care locuieşte în altă ţară i-a spus să aducă intestinele în ţară, oferindu-i 16.000 AED (n.red.: aproximativ 17.000 lei) şi promiţându-i alţi 5.000 AED (n.red.: aproximativ 5.300 lei) la livrare.

Autorităţile vamale au descoperit pastilele în momentul în care au inspectat încărcătura, înainte ca aceasta să fie eliberată şi transportată într-un depozit.

Capturile de amfetamină alte autorităţile sunt comune în Emiratele Arabe Unite, întrucât se află pe ruta contrabandiştilor spre Arabia Saudită.

Societate



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite