Un bărbat a încercat să se sinucidă de ruşine că fiul său nu şi-a întemeiat o familie până la 29 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
sinucidere

Un bărbat din China a încercat să se sinucidă deoarece crede că este o dezamăgire faptul că fiul lui nu ţi-a întemeiat o familie până la vârsta de 29 de ani, scrie Insider.com.

Bărbatul în vârsta de 55 de ani le-a lăsat paznicilor de la Gara Shanghai un bilet de adio şi le-a spus acestora că a luat o supradoză de pastile, după care, la câteva minute,a leşinat. 

Bărbatul a scris pe biletul de adio că a „trăit o viaţă plină de ruşine” deoarece fiul său nu are nici soţie, nici copii la vârsta de 29 de ani.

„Oamenii de vârsta mea din sat au şi copii şi nepoţi deja. Dar tu ai 29 de ani şi nu ai realizat nimic”, a mai scris acesta în biletul adresat fiului sâu. 

Bărbatul a supravieţuit tentativei de sinucidere şi se află în spital unde primeşte îngrijiri medicale. În tot acest timp, pe reţelele sociale din China a început o dezbatere pe tema presiunii care se pune pe tineri, de a-şi întemeia o familie devreme.

„Responsabilitatea tatălui este de a-şi creşte fiul bine şi de a-i oferi o educaţie bună, dar şi de a-l vedea la casa lui şi cum îşi deschide un business. Tocmai atunci poate să spună că şi-a îndeplinit misiunea”, a scris un internaut după ce a citit povestea bărbatului. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite