Un bărbat din Londra este judecat după ce a injectat propriul sânge în produse alimentare din trei magazine VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: captură
FOTO: captură

Leoaai Elghareeb, un bărbat în vârstă de 37 de ani, este judecat după ce a înjectat cu propriul sânge mai multe produse alimentare de pe rafturile a trei magazine din vestul Londrei, Marea Britanie. Bărbatul a pledat nevinovat, iar o instanţă de judecată va decide dacă va fi pedepsit.

Trei supermarketuri din vestul Londrei (Sainsbury's Local, Tesco Express şi Little Waitrose) au fost nevoite să-şi arunce toate produsele alimentare ca măsură de precauţie, suferind pierderi de aproape 500.000 de lire sterline, conform The Sun.

Evenimentele s-au petrecut în seara zlei de 25 august, când Elghareeb a injectat propriul sânge în mai multe produse din Waitrose, Sainsbury's şi apoi din Tesco.

În imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prezentate în instanţă, se vede cum Elghareeb intră în Sainsbury's, îmbrăcat în pantaloni scurţi şi un tricou, şi se îndreaptă fix spre raionul cu produse alimentare şi le înfige cu o seringă. Apoi trece la următoarea secţiune, privind produsele alimentare în timp ce ţinea în gură ceea ce pare a fi o altă seringă.

Elghareeb este, de asemenea, acuzat că a agresat-o pe dr. Meghana Kulkarni, aruncând un ac înspre ea şi împingând-o către un paznic, pe nume Bilal Ansari, în timp ce striga: „Sunteţi toţi nişte ticăloşi”.

Dr. Bradley Hillier, un medic psihiatru a spus instanţei că Elghareeb avea un episod de psihoză severă şi nu putea să îşi de seama că acţiunile sale erau „greşite atât din punct de vedere legal cât şi moral”.

„Nu gândea corect. Se afla într-o situaţie în care încerca să scape de această stare pe care i-a creat-o psihoza”, a declarat el.

Elghareeb, din Crabtree Lane, Fulham, neagă cele trei acuzaţii privind contaminarea mărfurilor şi cele două acuzaţii de agresiune, pe motiv de „nebunie”.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite