Un bărbat şi-a dus unchiul mort la oficiul poştal ca să-i ridice pensia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Shutterstock
FOTO: Shutterstock

Un bărbat care efectiv a târât cadavrul unchiului său la oficiul poştal pentru a-i încasa pensia a susţinut că era convins că acesta era în viaţă, notează Irish Independent.

Angajaţii de la magazinul în care funcţionează oficiul poştal, din County Carlow, Irlanda, au fost şocaţi când s-au trezit în faţă cu cadavrul lui Peadar Doyle, 66 de ani, vineri dimineaţă. 

Potrivit martorilor, Declan, de 40 de ani, era unul din cei doi bărbaţi care sprijineau corpul lui Doyle de tejghea, când un angajat a devenit suspicios şi a întrebat dacă acesta nu se simţea bine. Atunci, cei doi au spus că Doyle tocmai făcea un atac de cord şi i-au lăsat corpul la pământ.

În aceeaşi dimineaţă, mai devreme, Declan Haughney ar fi încercat să ridice singur banii pensionarului, dar n-a avut succes. Angajaţii i-au spus că domnul Doyle trebuie să-i ridice personal, iar nepotul s-a întors mai târziu, cărând cadavrul cu ajutorul unui prieten, potrivit Digi24. 

Poliţia a confirmat că nu există dovezi care să sugereze că pensionarul a murit în circumstanţe suspecte, iar ancheta lor se concentrează acum asupra modului în care a fost tratat cadavrul său.

„De ce aş vrea să-mi jefuiesc unchiul? Am 40 de ani, da, nu sunt un copil, nu sunt un tânăr. Nu sunt omul acela care să intre cu un om mort la oficiu pentru a-i lua banii”, a declarat Declan Haughney, care este acum acuzat că a încercat să-şi fraudeze unchiul.

Bărbatul că este acuzat pe nedrept de o fărădelege, pentru că oamenii din oraş ştiu că anterior a furat bani de la mătuşa lui.

Întreaga comunitate regretă moartea lui Peadar Doyle, care a fost descris drept „un bărbat şi un vecin amabil”. Vecinii lui au declarat pentru Irish Independent că sunt în „şoc total” după tragedie.

Un purtător de cuvânt al poliţiei a confirmat că autopsia a fost încheiată, dar rezultatele nu sunt făcute publice din motive operaţionale. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite