Un cetăţean moldovean a creat 200 de profiluri pe Facebook pentru a hărţui o prostituată româncă de care era obsedat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
prostituata

Un moldovean în vârstă de 31 de ani şi care locuieşte în nordul Italiei, a ameninţat şi hărţuit o prostituată româncă, iar acum este anchetat de carabinieri. Bărbatul, fost client de-al femeii, şi-a creat 200 de profiluri false pe Facebook pentru a o hărţui.

Un tânăr moldovean a început, în luna martie, să manifeste tot felul de obsesii faţă de o prostituată pe care a cunoscut-o în urmă cu un an şi jumătate. Acesta a primit din partea femeii mai multe refuzuri, explicându-i că nu are nici un sentiment faţă de el. Astfel, tânărului a început să o hărţuiască, sunându-o şi trimiţându-i mesaje dure, scrie observatornews.ro. 

Chiar dacă femeia i-a blocat numărul de telefon, bărbatul a continuat să încerce să ia legătura cu fata pe orice cale. Astfel că şi-a creat 200 de profiluri false pe Facebook, bombardând-o cu mesaje în care o întreba unde este şi îi cerea insistent fotografii cu ea.

Acesta a început să o şi ameninţe pe fata că o va demasca în faţa familiei din România că este prostituată în Italia, dar a ameninţat-o şi cu mafia rusă.

De asemenea, bărbatul a venit la uşa tinerei cu un ciucan, o şurubelniţă şi un foarfece chirurgical.

Îngrozită, românca a chemat poliţia, iar bărbatul a fost reţinut. Potrivit presei locale, moldoveanul nu mai are voie să se mai apropie de tânără şi de locurile pe care aceasta le frecventează pentru că altfel, riscă închisoarea.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite