Ştiri ciudate

articolul anterior articolul urmator

Un constructor furios a distrus un bloc cu excavatorul, de supărare că nu a fost plătit de către dezvoltator VIDEO

3
30 Jul 2021 19:12:56
Autor: Cristina Morozan
Într-un videoclip filmat de martori se observă cum excavatorul distruge balcoanele apartamentului  Foto:  thescottishsun.
Într-un videoclip filmat de martori se observă cum excavatorul distruge balcoanele apartamentului  Foto:  thescottishsun.

Un constructor din Germania a distrus cu un excavator balcoanele unui apartament recent contruit, de supărare că dezvoltatorul nu i-a plătit o datorie de circa 5 milioane de euro

Incidentul s-a petrecut miercuri seara în Blumberg, Germania, potrivit  thescottishsun.

Poliţia a intervenit rapid şi a înconjurat zona, de teamă că excavatorul ar fi putea lovi ţevile de gaz ale clădirii. 
 
Martori oculari au declarat pentru ziarul german Schwarzwuelder Bote că bărbatul s-a oprit abia când furtunul hidraulic al excavatorului s-a rupt. Bărbatul a fost văzut apoi urcându-se într-o maşină şi fugind de la faţa locului. Ulterior s-a predat poliţiei.
 
Poliţiştii estimează că daunele aduse proprietăţii se ridică la aproximativ 500.000 de euro. Disputa a apărut întrucât dezvoltatorul imobiliar îi datora constructorului pentru nişte lucrări circa 5 milioane de euro.
 
Într-un videoclip filmat de martori se observă cum excavatorul distruge balcoanele apartamentului. 
 

Adauga Comentariu

Pentru a comenta, alege una din optiunile de mai jos

Varianta 1

Autentificare cu contul adevarul.ro
Creeare cont

Varianta 2

Autentificare cu contul de Facebook
Logare cu pseudonim

3 Comentarii

t mihai
30.07.2021, 23:03:59

"... Un constructor furios a distrus un BLOC... Un constructor din Germania a distrus cu un excavator BALCOANELE UNUI APARTAMENT..." Pâna la urma ce a distrus, ce scrie în titlul sau în articol ? Amatorismul înfloareste în aceasta publicatie... E ceva de groaza...

+11 (11 voturi)
Ciobanul Adevarului
31.07.2021, 09:38:32

Si stai ca n-ai vazut tot: in primul paragraf e suma de 4,2 milioane de euro datoria, dar mai apoi devin "circa 5 milioane". Amatorism? Mai rau decat atat: chiul la greu inca din scoala primara!

+25 (25 voturi)
florin.
1.08.2021, 00:33:36

Nu e doar amatorism, ar fi bine sa fie numai atat. E si o imensa nesimtire. Si prostitutie, pana la urma. Sa faci orice pentru a aduna click-uri... Asta nu e jurnalism. Jurnalistul cauta, scormoneste, face anchete, gaseste probe. Astia fac articolase de doi bani cu titluri bombastice si le paseaza de la unul la altul, de gasesti acelasi lucru pe toate site-urile. Adevarul e ca si cititorul e de vina, daca n-ar exista cererea, n-ar fi nici oferta. Cand, insa, ai parte de o generatie care rade la glumite proaste si se bucura la poze cu pisici... P.S. At vazut cum transmit "jurnalistele" posturilor de stiri din strada informatii care se puteau spune si din studio (de ce sa vorbesti din strada despre recalcularea pensiilor, de exemplu, ca nu se face in momentul ala si acolo, pe trotuar ?), neavand nimic urgent, de natura braking news-urilor.

+17 (17 voturi)
Modifică Setările