Un cunoscut iluzionist avertizează că va opri telepatic Brexit şi îi dă un ultimatum premierului britanic: „Credeţi-mă că sunt capabil de acest lucru“ FOTO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Uri Geller FOTO Bruno Bebert/EPA
Uri Geller FOTO Bruno Bebert/EPA

Iluzionistul Uri Geller, care a devenit faimos în anii '70 pentru că îndoaie tacâmuri de metal, i-a trimis o scrisoare premierului britanic. Bărbatul spune că va face tot ce îi va sta „în putere“ să oprească Brexitul.

Cunoscutul iluzionist şi magician de origine israeliană, Uri Geller, în vârstă de 72 de ani, i-a scris o scrisoare deschisă premierului britanic. 

Bărbatul i-a transmis Theresei May că „nu-i va permite să ducă Marea Britanie în afara Europei“ şi că simte psihic că britanicii nu doresc Brexit. Tocmai de aceea promite să „oprească“ Brexitul prin puterea minţii sale, scrie Telegraph. 

„Simt psihic că cea mai mare parte a britanicilor nu doresc Brexit. Oricât de tare vă admir, o să vă opresc telepatic să faceţi asta şi credeţi-mă că sunt capabil de acest lucru“, a transmis iluzionistul. 

Geller i-a transmis practic un ultimatum premierului de la Londra: „Înainte să apelez la această măsură drastică, vă sugerez să opriţi acest proces imediat, cât mai aveţi timp“. 

Theresa May a reprezentat în camera Comunelor localitatea în care a trăit mentalistul, iar acesta spune că în 2014 i-a prezis victoria. De asemenea, Geller s-a lăudat că l-ar fi oprit pe liderul laburist, Jeremy Corbyn, să devină prim-ministru, folosindu-şi puterile psihice.

image

Uri Geller FOTO Telegraph 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite