Un director de pe Wall Street a fost ucis de un rechin, în timp ce făcea scufundări în Costa Rica

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Rohina Bhandari, era o susţinătoare a cauzelor ecologice
Rohina Bhandari, era o susţinătoare a cauzelor ecologice

Rohina Bhandari, unul dintre directorii fondului de capital privat înfiinţat de actualul secretar al Comerţului, Wilbur Ross, a murit după ce a fost atacată de un rechin tigru în timp ce făcea scufundări pe coasta Costa Ricăi.

Rohina Bhandari, în vârstă de 49 de ani, făcea parte dintr-un grup mai mare de turişti ce făceau scufundări în parcul naţional Isla de Coco, conform declaraţiilor oficialilor. Atacul a survenit în momentul în care grupul se apropia de sfârşitul programului de scufundări.

Conform comunicatului ministrului Mediului costarican, Bhandari a decedat după ce a suferit muşcături severe la nivelul ambelor picioare. Instructorul ce acompania grupul de turişti a fost la rândul lui muşcat de către rechin, însă nu a suferit răni care să-i pună viaţa în pericol. Acesta le-a declarat autorităţilor că atacul a avut loc atunci când îi conducea pe cei 18 turişti către suprafaţă.

Acest incident a avut loc în data de 30 noiembrie, şi este primul semnalat în rezervaţia naturală din Insulele Cocos. Acest parc naţional este cunoscut în întreaga lume drept un loc ideal pentru scufundările de agrement, turiştii putând observa o faună marină bogată, ce include delfini şi 14 specii diferite de rechini.

Conform presei mondene newyorkeze, Bhandari era cunoscută în cercurile filantropice ale metropolei americane, fiind o susţinătoare a organizaţiilor ce luptă pentru protejarea faunei marine.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite