Ce s-a întâmplat după ce un ziar din Texas a făcut o greşeală de tipar privind un bal al bobocilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reprezentanţii unei biblioteci din Texas, gazdele unui anti-bal de absolvire, s-au văzut nevoiţi să facă o corecţie esenţială după ce un ziar local a anunţat că la eveniment vor fi prezenţi şi şerpi.

Ziarul local Community Impact Newspaper a informat în mod eronat că participanţii trebuie să se aştepte la „un DJ, şerpi şi o cabină foto.”

Specialistul în marketing al bibliotecii a declarat pentru BuzzFeed News citat de Insider că în urma unei adevărate avalanşe de întrebări din partea publicului n-au putut decât să se conformeze astfel că au dat un comunicat oficial.

„Nu vor fi şerpi la Anti-Balul de Vineri de la biblioteca noastră, au lămurit ei într-o postare pe Facebook. „Un ziar local a făcut o greşeală de tipar. Vom oferi gustări. Nu vom avea şerpi(snakes), ci gustări (snacks).” 

Directoarea bibliotecii a spus că greşeala de tipar a fost un simplu accident, dar că s-a dovedit un lucru bun, pe această cale apărând şansa de „a le arăta oamenilor cam ce fac bibliotecile, de a dizolva stereotipurile despre ele, dar şi de a-i face pe oameni să râdă.”

„Nu că am avea ceva cu şerpii”, au precizat ei în aceeaşi postare. De fapt vom avea şerpi la biblioteca noastră, numai că în mai, când organizăm  Ziua Recreerii pentru Adolescenţi: Reptile Hangout.”

Postarea nu s-a oprit aici: „Deci, ca să rezumăm: 12 Aprile. Fără şerpi. 22 Mai. Şerpi prezenţi.”

Directoarea bibliotecii a mai spus că viralizarea greşelii de tipar a produs bună-dispoziţie în rândul angajaţilor, dar că speră că Anti-Balul nu va fi pus în umbră din această cauză – şi nici conceptul evenimentului, ba chiar dimpotrivă.

„Ideea e să creăm un spaţiu sigur şi incluziv fără presiunile unui bal tradiţional. Anti-balul este un cadru în care poţi dansa sau nu -  toată noaptea, dincolo de sexualitatea ta, de identitatea de gen, convingeri sau orice altceva”, a spus directoarea. 

   

Un utilizator a scris pe Twitter: „Cea mai bună corecţie din toate.” Postarea a venit ca răspuns la o alta care arăta: „Nu-i merităm pe bibliotecari.”

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite