Un jucător de rugby care a mâncat un melc fără cochilie la o petrecere şi a stat în comă a murit după opt ani lungi de suferinţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sam Ballard, un fost jucător de rugby, a murit la numai 28 de ani, la opt ani distanţă după ce a mâncat un melc fără cochilie la o petrecere şi a intrat în comă.

Un tânăr jucător de rugby acum zece ani, Sam Ballard a murit la numai 28 de ani. Suferinţa sa a început în 2010, după ce a mâncat un limax (melc fără cochilie, n. red.) la o petrecere în Sydney.

„Stăteam de vorbă la un pahar de vin roşu şi încercam să ne comportăm ca nişte adulţi atunci când am văzut un limax târându-se pe jos. Apoi a avut loc o scurtă conversaţie: - Să-l mănânc?, a întrebat Sam. Şi atunci bang! Aşa s-a întâmplat toată treaba»“, a povestit Jimmy Galvin, însoţitorul din acea noapte al fostului jucător de rugby.

Durerile au apărut abia peste câteva zile, în zona picioarelor.

Potrivit medicilor, Sam Ballard a fost infectat cu viermele pulmonar al şobolanului. El s-a ales cu o formă de meningită, a suferit o infecţie la creier şi a intrat în comă. A stat aşa timp de 420 de zile.

După ce a ieşit din comă, şi-a petrecut restul vieţii într-un scaun cu rotile, fiind tetraplegic, relatează CNN.

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite