Un şofer român de camion a căzut zece metri în gol, de pe un pod, în Franţa

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO France 3, © SDIS 30
FOTO France 3, © SDIS 30

Şoferul român a rămas blocat cu autocamionul pe un pod îngust într-un sat din Franţa. Când s-a dat jos din cabină, a căzut aproape 10 metri în râul secat, pe pietre. Bărbatul a fost grav rănit.

Luni dimineaţă, în jurul orei 9:30, în oraşul Meyrannes, camionul s-a blocat pe pod şi ulterior a avut loc accidentul. Şoferul român, în vârstă de 31 de ani, a căzut de la înălţime, circumstanţele accidentului fiind încă neclare. Poziţia tirului sugerează că bărbatul s-ar fi rătăcit.

image

Şoferul ar fi coborât din cabină care să îndepărteze un semn de circulaţie care l-ar fi încurcat, iar atunci a căzut de pe pod în albia răului uscat, pe pietre. O persoană care locuia în apropiere, a văzut accidentul şi a sesizat autorităţile, conform France 3.

Pentru salvarea victimei a fost necesară intervenţia unei echipe GRIMP pentru ajutorul pompierilor din Saint-Ambroix. Bărbatul a fost ridicat cu ajutorul frânghiilor, iar salvarea a durat mai mult de 2 ore jumate.

Şoferul român, conştient dar rănit, a fost transportat la Spitalul Alès, după ce a fost îngrijit de o ambulanţă şi de Gard SMUR. Nu există informaţii suplimentare despre starea lui de sănătate.

image
Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite