VIDEO Un bărbat a purtat un şarpe viu pe post de mască într-un autobuz din Anglia

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a ţinut o lungă perioadă şarpele încolăcit în jurul gâtului, FOTO captură video
Bărbatul a ţinut o lungă perioadă şarpele încolăcit în jurul gâtului, FOTO captură video

Autorităţile britanice au fost puse într-o situaţie neaşteaptă atunci când au fost obligate să-i avertizeze pe cei care folosesc transportul public să nu utilizeze şerpi pe post de măşti. Anunţul a venit după ce un bărbat a fost filmat cu un şarpe încolăcit în jurul gâtului într-un autobuz din Manchester.

Scena a fost filmată luni într-un autobuz din oraşul Manchester. O femei care se afla în autobuz a declarat pentru publicaţia Manchester Evening News ca a crezut iniţial că şarpele era doar o mască aparte, „foarte ciudată”, dar şi-a schimbat repede părerea când a văzut şarpele încolăcindu-se pe una dintre barele de metal ale autobuzului. 

„Fără îndoială, a fost foarte distractiv”, a adăugat aceasta.

Purtarea măştii este obligatorie în toate mijloacele de transport public din Regatul Unit, fiind exceptate anumite persoane în funcţie de vârstă, stare de sănătate ori dizabilităţi. Înregistrarea arată că bărbatul nu purta, însă, o mască sub şarpele care-i acoperea o parte din faţă.

„Nu trebuie să fie o mască chirugicală. Pasagerii pot să-şi facă măşti din orice material potrivit, pot folosi inclusiv eşarfe”, a declarat un purtător de cuvânt pentru autoritatea în domeniul transportului din Manchester pentru CNN. „Cu toate că există o oarecare posibilitate de interpretare a acestei cerinţe, nu considerăm însă că pielea de şarpe este un material potrivit - mai ales când încă este ataşată unui şarpe viu”, a adăugat acesta. 

Societate



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite